I sherwoodskogen.

Befinner mig hos mormor och morfar, ingen täckning på mobilen och ikväll blir det fullt med folk i heela huset. Vädret är på topp! Kommer hem imorgon då jag slänger in lite bilder från ikväll. Men nu kallar duschen, tjaarå!
 
Slängde in denna vackra bild på mig och annie sen förra midsommar.
<3

Svar on the tal:

Svar: Haha, oftast så gör jag det, ja! I skolan och om jag ska bort någonstans på kalas och shit. Dock om jag ska till någon kompis och om jag inte har sminkat mig innan så kör jag på naturligt ;) Så cool är jag. 

Helgen närmar sig!

Du ska bara veta hur underbar du är, älskade du
 
Imorgon, imorgon åker jag äntligen till det bästa stället som finns på sommaren. Hos mormor & morfar!
Jag har tjatat hela veckan på att jag vill åka och nu äntligen! :) På lördag kommer runt 50 personer till mormor för att fira hennes födelsedag. Det ska bli så himla kul att se alla, mina sysslingar och många andra.
Nu ska jag packa en väska och sedan på med mys kläderna! Hoppas ni alla fick en bra dag :*

Brännboll, Annies och min förening; BIF

Jag vill ju inte vara den som är den men detta sommar väder duger inte, vem vill ha gråa moln? och när solen väl är framme så hinner man inte byta om till bikini förens molnen dyker upp.

Nej men en kväll som denna så knöt annie och jag våra kloka huvven ihop och kom på iden att vi ska ha en förening!!! Ingen av oss har varit på gymmet på länge och vi vill träna något kul mer än bara maskinerna på gymmet så vi ska starta brännboll!! BIF heter vi, BRÄNNBOLLENS IF. Om nu någon skulle vilja vara med oss så kommer vi snart komma med ett schema som vi ska köra. Det är annie och jag än så länge men vi ska snart hitta fler medlemmar, återkommer om detta! (vi ska spela utanför annies hus, hoppas ni vet vart de ligger)
 

haha


''Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut''

It's amazing how one day someone walks into your life,
then next day you wonder how you could live without them.
 

Feels like a lifetime ago;

Saaaaaknar dessa tider, dom var fina dom!
 
Gårdagen slutade med att Stephanie och Vanessa sov här, rätt mysigt faktiskt. Dock inte lika mysigt när jag var tvungen att klipa upp vid halv 8, lite mer än död.. Men överlevde och var hemma vid 12 tiden då dessa brudar fortfarande var kvar.
Annars har jag inte gjort så fruktansvärt mycket. Simon hämtade kebab till mig och honom, väntade på att annie skulle sluta jobba medans jag kollade på skilda världar. Hon var här och spelade upp mitt batteri på iphonen och sen snackades de om dagarna som gått pga vi inte setts sen förra veckan. Men nehe, nu ska jag dra mig mot sängen så man är på topp imorgon också. Puss!
PS!!! påminn mig att jag måste träna, usch vad dålig jag har varit på de dom senaste veckorna, fy på mig. 

+++

Dancin' where the stars go blue
Dancin' where the evening fell
Dancin' in your wooden shoes
In a wedding gown
Are you happy now?


 

 


Stay Strong.

Chilling in the house with my friend steffe. Vi väntar på Vanne som kommer med massa godsaker. Åh, kan hon inte snabba sig lite??? Blir en tjej kväll hemma i lyan med massa skit snack pga vi tre inte har setts sen i onsdags. 
 
Idag runt 1 tiden kom Cajsa och vi gick upp till stan för några ärende. Kom hem med en mascara, en parfym och dusch grejer. Vi hann även spela in en massor av videos där vi skulle sjunga lite, haha.. vi är söta, den ligger på facebook om någon nu skulle ha missat detta. Men nehe, väntan på Vanessa fortsätter!

-


+++

Han tror han vet hur hon funkar in och utan till.
Han tror att hon satt och stirrade in blicken i väggen samtidigt som håkan upprepade ''jag vet inte vem jag e, men jag vet att jag e din'' i 2 veckors tid. Medans hon i själva verket var och låg på en strand tusen mil ifrån honom och njöt av varenda liten stund hon fick. 
Han slutade att bry sig om det onödiga och skaffade en annan tjeja i hopp om att finna lyckan och kärleken. Han fann kärleken men tappade lyckan på vägen när han senare fick se tjejen som han kunde in och utan till bli kär på nytt i en annan pojke som luktade rosor och smak av jordgubbar. 
 

Utan tvekan den finaste varelsen på fyra ben som vandrar på denna jord.
Jossan har varit här ikväll, vi kollade på film och sen käkades det pizza med familjen innan.
Finns inte mycket mer att tala om mer än att vädret suger och att jag längtar till helgen då jag äntligen åker till mormor & morfar :)
Nu bör jag dock ta tag i mitt icke fina rum. Jag ser inte soffjäveln ens, då är det illa.. 

Lite outfits från olika tillfällen;

 

Allt Du Är


Söndagar är en sort för sig.

 
Igår käkade Jag, Cajan & Klara på Pappa blå i borgholm. Vädret var på vår sida tills vi skulle hem då det började regna. På kvällen åkte jag till Almida där hon bjöd mig på käk och en sovplats, snäll tjej!
Ikväll fick jag med mig Ante ut på en promenad i regnet, vi skulle gå till willys och köpa godis. Han är ju aldrig hemma så det var väldigt kul att se han igen! Nu ska jag slänga mig i sängen och njuta lite till Andra Avenyn. 

-

Allt du är ska jag lämna idag, för vi kunde varit perfekt
men nu är du bara hälften så bra.

Bilder sen gårdagen;


Midsommaaar

Tackar alla för en bra midsommar, vi dansade runt midsommar stången, sjöng, spelade kubb och idag bär det av till Öland med Klara & Cajsa! Ikväll tänkte jag slänga in lite bilder sen gårdagen när vi var hos Fo. Hörs när jag kommer hem! :)
 

Älskar dig. 

KAN NÅGON HÄR I VÄRLDEN TA MIG TILL ÖLAND?!

Jag vill ha kvällarna, köpingsvik, havet, människorna, det goa folket som äger husvagnar och få se solen gassa på alla dessa stekare. Men nejnej, ebba ska vara här i nybro denna kväll. Åh :(
Nej men ikväll spenderar jag faktiskt kvällen med Cajsabajsa och Annelie. Sprida lite planer och mysa lite, yesbox! Är så lycklig att jag kan få sova längre än åtta imorgon. Hehehe <3 BTW. Jag var i ett stall idag med min kusin Jossan, det var år och dagar sen jag var i ett. Jag vill ju inte skriva att jag är livets häst tjej men hästarna är så fina och jag blir verkligen skit glad när man får sköta om dom. Hehe sant! Men jaja, nu ska jag snacka vidare med klara innan jag ska ge mig iväg till Annelie. Puss!
 

Pictures of us.

Sitter och snackar en jädrans massa skit med louise på facebooooook. Kvinnan är fan elak. Haha!
Annars har jag varit i Hanemåla med Vanne och Steffe och bara tagit det lugnt. Min bror är london och jag saknar honom??? vad händer. Men det är rätt tomt här utan honom, hoppas den lilla råttan köper något till mig.. annars får han ej komma in i detta hem. De bara e så. 

Blogg.se

Fick precis den nya versionen av blogg.se haha, detta var fan sämst. Tattigt. 

19-20 JUNI

Tisdag: Cajsa och jag stack till willys på förmiddagen för att handla nudlar och kyckling. Vi lyckades jävligt bra vill jag tala om! Vi åkte med mamma till Ica på eftermiddagen för att handla mat tills på midsommar då det kommer ett gäng tjejer här och äter lite innan vi drar vidare :) Kvällen spenaderades i Hanemåla med Vanessa & Cajan och även lite för mycket chips och dipp! ;)
Onsdag (idag): Det var super fint väder idag på morgonen runt 8 och värmen har hållt i sig länge nu, tummen upp! Fixade lite mat till mig själv innan cajsa kom hem hit då vi skulle sola med lite godis och jordgubbar, mums! :) Kvällen spenderar jag ännu en gång i Hanemåla då våran lilla Vanne åker till stockholm imorgon och är där under midsommar.

Du är den enda. Du är den bästa. Som jag har letat. Som jag har väntat. Det är så enkelt, nu vill jag ha dig.

- - -
Varit i Kalmar heeela dagen med klara, vilken smärta jag hade i fötterna. Den var då fan inte nådig kan jag säga!
Fick med mig lite hem som ni har sett i det förra inlägget. Imorgon ska jag först till åkrahäll och sedan ska jag hänga med Cajan. På eftermiddagen ska vi handla lite saker som vi ska ha på midsommar på fredag. Hoppas verkligen att de blir toppen nu bara! Nehe, ska roa mig själv med lite mobilspel innan jag ska sova. Haha tönt.. Natti! ♥

Nytt från Käälmää


Jag är lungan du är andan.

Sitter i mitt lilla rum och lyssnar på chris brown medans planer med Klara sprids. Var tvungen att tänka till att de verkligen är sommarlov där ordet ''lärare'' är förbjudet att nämnas. Nu ska jag ta vara på detta! MEN de får vänta lite för imorgon ska jag ta mig till åkrahälls skolan för att gå på sommarskola. Hoppas det går fort och hoppas verkligen att jag klarar av matten.
OCH VET NI!!!!! Nämnde att klara och jag skulle jobba ihop ju? Men det blir inte så. FÖR JAG FICK KOMMUN JOBB!! Everybody say weho!!! Börjar den 9 juli till den 27 juli. Åker direkt till stockholm den dagen så det sitter ju inte heller helt fel. Men jaja, ska drömma lite goa drömmar nu och låta ögonlocken få vila för idag. Puss & godnatt!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Langar en bild sen nyår, hoppas de var ok.

Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.


Grattis på födelsedagen mamma ♥


Gårdagen i text och bilder

Gårdagen var väldigt fin. Jag fick stipendium för särskilda framsteg, en god kamrat och stora arbetsinsatser. Jag var så himlahimla glad för jag var helt insatt på att jag inte skulle få något eftersom det finns 30 tals elever med bättre betyg än mig. Men eftersom jag hade kämpat så mycket så lönade det sig i slut ändan. Men det bästa av allt var att min pappa som satt längst bak fällde någon tår och hela min klass reste sig upp i kyrkan och applåderade åt mig. Fan vad ni är fina ♥
Vi sprang ut och kramade om varandra och sa hejdå. Släkten väntade här hemma med tårta, glass och smörgås. Klassfesten började runt 5 hemma hos jocke och sen gick vi alla ner till parken. Vi var där hela kvällen och sen började vi alla splittras. Träffade nytt folk och även gamla favoriter.
- - - - - - - - - - - - - - - -

Torsdag

Klockan är ställd på 05.35 och jag lär vara död vid den tiden men jag är ju en överlevare som sagt. Satt och filofiserade lite i min ensamhet förut medans jag väntade på att tiden skulle gå och då kom jag på att jag har ju förfan gått klart grundskolan?! Det är ju 10 år (om man räknar det där onödiga året då man gick i förskolan) som jag har gått i skolan. Känner mig verkligen som en överlevare nu alltså!!!
- - - - - -
Men nu till de lite seriösa. Imorgon. Kommer. Jag. Lipa. Ihjäl. Mig. Sen efter de ska min släkt komma och fika, (fira lilla mig!!!! hihi) Sen ska jag fira. fira och fira. Klassfesten är hos jockebocke och sedan får vi se vart denna lilla hålan leder oss. Vi hörs på lördag mina nära och kära. ♥
Detta är min kompis Annie XD<3

Chris brown

dear beloved,
if this love will exist in my dreams,
don’t wake me up,
Dear beloved. If this love will exist in my dreams, don’t wake me up.

-


True.


Ekerum med klassen 12-13/6

Hemma från Öland med ett tomat rött face och lite brända axlar, gutt. 
Vi har tagit de första doppat i havet, sprungit och fart till varandra i stugorna, fått natthumor, gått till havet vid klockan 5 på morgonen, knackat på varandras fönster och dörrar när vi tyckte att alla skulle gå upp klockan 6 på morgonen, badat i poolen, ätit glass, käkat pizza, grillat korv och Vanne har skrikit rösten av sig så nu är den borta. Lekt gangsters, dunkat ''Drick den'' i hela området, spelat kort spel, slagit varandra där vi har bränt oss bara för att jävlas med varandra.

Och jag tror, att när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.

- - - - -
Åh, finaste bikinin som någonsin kommer att äga rum i min gaderob. Förstår inte varför alla tjejer dras till Usas färger, det är väl något med dom antagligen! Nu borde jag egentligen packa men kände att uppdater er vorre roligare. Ska nämligen till Öland imorgon med klassen och sova över på Ekerum. Hoppas de blir lyckat för detta lär bli det sista vi gör tillsammans. Kommer sakna er så mycket som jag älskar köttbullar. Och de är jävligt mycket kan jag lova.
Det spelar ingenroll hur mycket jag skriver att jag älskar er för alla kommer ändå bara tycka det är någon töntig grej som man gör när man slutar 9an. Men jag älskar er faktiskt, allihop.
Jag har delat varenda dag med er, varje liten ynka minut i 3 år och nu ska vi sluta ses. Och när dagen är framme ska vi önska varandra lycka till, vi ska krama varandra tills vi får ont i armarna.
Vi kommer aldrig mer kunna skratta åt marcus när han skämmer ut sig. Vi kommer aldrig mer säga till Ardita att sluta skrika. Vi kommer aldrig mer kunna sitta och vänta på Mevlana när hon alltid är den sista vid matbordet. Vi kommer aldrig mer skratta åt Hannes för hans klockrena kommentarer på lektionerna.
Behövde skriva av mig ikväääll.

Utklädningsdag;


Spex & Måndag.

- - - - - -
Skolan var full av nior som var utklädda och denna måndag har varit mycket mer än lugn. Finfint! Slapp idrotten och fick vandra genom staden med våra förklädningar. Gick hem med Vanessa och nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer Cajsabajsa! Laddar upp bilder från dagen i ett senare inlägg! :)

-

Whatever happens to you. Whatever happens to me.
I hope that I'll fall asleep, knowing that you'll always be the story with no ending.

HAPPY ENDING

image description
image description
- - - - - -
Spenaderade gårdagen i Alsterbro med Annie hos Klara Karlsson. Det var ju alsterbro dagen så det var faktiskt lite drag i samhället, hehe! På Kvällen köpte vi flera stycken pizzor och åkte ut till sjön och satte oss och mumsade i oss massa gott. Kan tala om att de blev en jädrans massa skratt under kvällen, bra kväll med andra ord. Men vi kom inte i säng förens 5 tiden idag på morgonen så jag känner att jag borde ta och vila lite till skoldagen imorgon.
Ikväll sover även Stephi och Vanessa här, göttmos.
IMORGON: Spex!

Cajsa, Alsterbro, Klara & Annie

Spenderade heeeela kvällen igår med Cajsa. Mös och gos!
Idag ska Annie och jag ta bussen till Alsterbro. Sover hos Klara inatt och det rycktades om lite picnik. Hihi, vad mysigt. Ska nu hoppa in i duschen och sen går bussen. Finfint.

FINAST


if it means a lot to you.

Hej hopp! Väldigt lugn dag idag, mucho bien. Har väl inte så mycket att meddela er om, mer än att jag vill ha sommarlov nu, ta studenten som alla andra 93or i Nybro och även lite värme på de.
Ringde och sjöng för Simme mannen förut, de var en härlig stämma på rösten så hoppas han gillade det! Imorgon är den sista lektionen inom spanska för mig. Alltså kan man beskriva glädjen? ALDRIG mer spanska. håhå <3
Även den sista idrottslektionen i 9an, det är nu man känner glädje till max!

Simon Johansson;

Grattis på födelsedagen mongo!
-


-

'Cause tonight I'm gonna take you higher-oh
Can you feel the heat is on?
Yeah tonight I'm gonna take you higher
'Til the end of time
'Cause tonight I'm gonna take you higher
Can you feel the heat is on?
Yeah tonight I'm gonna take you higher
'Til the end of time
Just take my hand, run away with me
We can dance the night away

Bilder från veckan;

-
Dom tre dagarna som har gått under veckan har bjudit på lite smått och gott.
Fixade fram skor till skolavslutningen med Annie i måndags. Träffade Vickan i tisdags. Klara sov här inatt. Fick reda på att mitt slut betyg i bild var VG och jag kan inte ens måla en streckgubbe så det förvånar mig väldigt mycket. Har fått lämna in alla engelska böcker, ingen mer engelska i högstadiet ♥♥. Vandrat runt i Hanemåla med Klara och Annie.
-
Man känner verkligen nu i slutet att dagarna inte är sig lik ett dugg, vilket som är skönt! Taggar övernattning med klassen på Öland på tisdag och imorgon ska klasströjan på. Nu är sommarlovet inte långt bort men jag kan dock inte njuta förens den 6/7 men det är skit samma. Tagga sommarskola!

Det går bra nu kompis!

Kan inte beskriva mitt humör i ord, för det är så mycket bättre än de! :D Sommarlov nästa vecka, min tröja har kommit till rätta, ledig imorgon och det väntas en stor sovmorgon imorgon med Klara som sleepar over here inatt. Fint. Fint är det rätta ordet!

-


The best thing about a picture is that it never changes, even when the people in it do.


Tack som fan för att du inte är som jag;


Panda Da Panda – Turbulens

Balen, Jonas & Julia;


/Ebba/

''Jag vet inte hur du ser ut längre, om du har kvar dina lockar i nacken eller om du klippte bort dom för längesen. Jag vet inte om du använder samma parfym längre. Jag kommer inte ihåg dina sista siffror i ditt nummer. Jag vet inte längre om dina läppar skulle smaka samma sak om jag skulle kyssa dem igen. Och jag vet inte om de hade varit samma sak om vi hade börjat om på nytt. Men jag vet en sak. Och de är att jag kan med gott förnuft säga att jag inte vill veta.''
-

Fyller mig med tankar om att vara trogen även om du och jag är ingenting.

-
Idag är en sådan dag där det inte finns något att berätta. Om en timme ska Vanessa komma och sedan kommer Stephanie och våldgästar lite också. Sen åker vi nog och handlar lite inför kvällen & sedan ska dessa sötisar sova här & imorgon ska vi sova ta vårat pick och pack och förflytta oss till Stephanie där ännu en natt väntas med brudarna. Nu ska jag hoppa in i duschen, Pöss!

Bitch, it's friday!

-