DEVOTE.SE IT IS.

Byter till DEVOTE.SE
www.eebbadavidsson.devote.se!!!!!!

Blogg.se / Devote.se ?

Funderar verkligen starkt på att flytta tillbaka till min gamla blogg på devote. Blogg.se suger verkligen. Allt är rörigt och inget vill funka med inställningarna. Åh, jobbigt läge. 

Be so good, they can't ignore you.

 
It’s kind of fucked up isn’t it?
How all of a sudden, someone just wakes up and decides to never talk to you again.
No reason. No explanation. No words said.
They just leave you hanging like you’ve never meant anything to them, and what hurts the most is how they made it look so easy.

Kapten Röd.

Bedöva mig, det känns som jag blivit halv
O nu är falska känslor bättre än inga alls
O det är inte det att min blick har blivit kall
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan
Men vi lägger aldrig av, 
Låt mig skänka en rad.
Jag sluter ögonen och ser dig komma glidande
Reggae profil så ögonen är kisande.
Nu kommer du för evigt leva vidare
I alla rabadapsoldater o krigare.
Hoppas du hör mig, vart du än är.
För den här går ut till våra saknade vänner.

’’För sanningen är att det spelar ingen roll hur många killar som säger att du är vacker med mjukisbyxor och osminkat ansikte när den enda du vill ha är han.’’

 
Denna dag är för fin. Lycka är att klara något som man aldrig trodde man skulle klara av.
Hur många gånger jag har gråtit över att jag är så trött och de känns så meningslöst så har jag alltid fått så mycket hjälp och stöd från min familj och mina vänner. Tack kära ni! Och idag löste de sig.
Firade med kebab med familjen och nu ska jag över till Annie och käka kladdkaka med hallon på. Där efter ska jag sova hos Cajsa med en massa gottigheter och för mycket tjej snack. Sommarlov är det bästa!

LIVET ÄGER!!

Sitter hos Almida. Kom precis hit då jag innan klarade mitt sista prov i matte. HEJDÅ SOMMARSKOLA, HA DET BRA UTAN MIG!! Ska springa runt och hoppa lite i hennes lägenhet och sen bjuds de på pannkakor. Bra tjej hon är♥
 

Bild sen två år tillbaka, men vad gör det? :*

7/2

 Tjena! Denna sommar dag har jag hunnit med lite olika. Stack till stan och solade med Vanessa och Stephanie, kvällen har jag tillbringat hos min granne Ante där jag, Annie och Bohman var. Trevligt och en hel del skratt blev det. Nu taggar vi sommarskola imorgon. Är så trött om morgnarna.. usch :(
 

+++

Allt annat är ren lögn. Våga bli älskad och våga släpp taget önskar jag att någon hade sagt till mig när jag snurrade runt i kärlekssorg och i tron om att han skulle ändra sig och se vad han missade. Även om han gjorde det eller inte så spelar det ingen roll. När man kysser någon på balkongen eller i solnedgången så ska den kyssa tillbaka. Kärlek är när man tycker om tillsammans och inte ensam.

 


Saknar mina lyckopiller.


70 års kalas!