Men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.


5 - musiksmak.

Det är en stor blandning!
Från Håkan till volbeat till skrillex till Lasse till Kapten röd, Norlie & KKV
men även den svenska björnstammen och även dunkdunk musik!

Dom senaste dagarna i bilder & text;

Tycker att livet är som dans på rosor, gillar denna lång helgen!
Jag har iallafall hunnit med en himlans mycket saker, sov i hanemåla med vanessa och stephanie, åkt moppe för första gången i mitt lilla liv, åkt raggarbil med klara & stina, träffat den enormt snygga Andreas Wijk, sov även hos kusinen inatt och kollat mulan. Om några timmar kommer Cajsa & Annie, vi ska röra ihop en god mat, tagga med musik och fixa till oss. Kvällen spenderas med många goa vänner och det känns som att vädret kommer att hålla i sig hela dagen, det går bra nu kompis!

4 - En bild från ett minne från 2010


3 - En svaghet.

Min svaghet är sprutor!!! Det finns nog inget värre, jag har helt forbi för sprutor så jag börjar ju nästan grina när dom ska ta prover på mig. Haha vet att det låter hur töntigt som helst.. men så ligger de till!

Gårdagens;


2 - Någon som har förändrat dig de senaste året.

En person som jag har kommit riktigt nära i snart två år är faktiskt min vapendragare Klara Karlsson.
Tror vi träffades för första gången året 2009 på rix fm festivalen i kalmar. Tanken var inte alls att vi skulle träffas men sen efter sommaren 2010 så började vi umgås mer och mer. Vi hade väldigt mycket gemensamt och detta ledde till att vi sågs mer & mer.
Idag skulle jag kunna säga exakt vad jag tycker till henne. Vi hittar alltid på någonting så det är knappast lugnt en minut med henne. Försöker hitta orden för att förklara klara hur hon är som person och hur jag ser på henne men det går inte. Hahah hon är en blandning! Hon är galen. hon är sjuk. hon är cp. hon är onormal. hon är lik mig i sättet. hon har extremt dåliga skämt. hon är aldrig ledsen. hon är glad. hon är trög. hon är fin.
Tänkte berätta hur normla dagar ser ut för oss när vi ses. Det har hänt att hon och jag har smygt runt i alsterbro för att gömma oss. HAHAHA sa någon normal??, vi har spelat volleyboll mitt i natten, vi har cyklat hem mitt i natten utan gatolysen i alsterbro, och klara bor i skogen så ni kan ju förstå hur det slutade. skog på båda sidorna och inga lysen, var ganska glad att lampan på mobilen funkade då, vi har kollat på skräck film hela natten & fram till morgonen, vi har cyklat till fröske som tog oss 4 timmar men skulle egenligen tagit en halvtimme (fråga inte hur vi lyckades).




Norlie & KKV

Hur stavas kärlek? Choklad, köttbullar och Norlie & KKV.



1. Varför bloggar du?

När jag startade bloggen 2009 bloggade jag nog mest bara för att mina vänner gjorde det och att det var så många som hade bloggar. Men nu idag bloggar jag bara för att jag ska komma ihåg vad jag gjorde när jag var tonåring, alltså är tanken att jag som vuxen kommer läsa denna. Lite kul jöö.

Mina tuffa headers genom åren;














Lista;

Tänkte slå till med en lista bara för att bloggen kanske blir något roligare!

1 - VARFÖR BLOGGAR DU?
2 - NÅGON SOM HAR FÖRÄNDRAT DIG DE SENASTE ÅRET
3 - EN SVAGHET
4 - EN BILD FRÅN ETT MINNE FRÅN 2010
5 - MUSIKSMAK
6 - KLÄDSTIL
7 - DRÖMMAR
8 - FAVORITPLATS
9 - VAD VILL DU BLI NÄR DU BLIR ÄLDRE?
10 - KÄRLEK
11 - STÄLLET DÄR DU VÄXTE UPP
12 - ETT UNDERBART MINNE
13 - PLANER INFÖR SOMMAREN 2012
14 - FAVORITRÄTT?
15 - 10 SANNINGAR OM DIG SJÄLV
16 - DEN SOM VET MEST OM DIG
17 - DIN FAMILJ
18 - BILD PÅ DITT SENASTE INKÖP
19 - VAD GJORDE DU FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN DEN HÄR DAGEN?
20 - HISSA FEM, DISSA FEM

And we both know I loved you more.

Idag har jag inte gjort någon nytta överhuvudtaget, förutom att jag gick till skolan och gjorde ett prov och sen åkte jag hem och sov och kollade film. Känner att min insats får duga för idag. Ikväll har jag kollat på William-Live, vilket kille! Hur kan man inte skratta åt honom?! haha, önskar han vorre min kompis!! Nu ska jag städa och ta ner alla mina vatten glas som jag har samlat på mig under dessa två dagar. Farväl.

-

You don't give up on the people you love.

Från den djupaste platsen, mörkaste delen av min själ så vill jag berätta det här. Jag hoppas att jag drömmer att marken du går på går sönder.

-
Stannade hemma idag vilket kändes som ett av dom bästa valen som kan ha gjorts. Mådde sämre på morgonen och vaknade av att regnet slog mot fönstret. Men var inte oroliga, jag tänkte på er alla som var i skolan när jag låg under mitt duntäcke klockan halv 11 idag på morgonen. Hehe..
Nu ska jag plugga på svenska provet och sedan äta ostbågar, choklad och cola till en bra serie. Finns många positiva fördelar med att vara sjuk har jag förstått idag. Great!

Och jag skulle väl överdriva om jag sa att jag saknade dig ikväll.

''Det är inte svaret som gör ont. Det är allt som måste förändras.
Radera ditt nummer även om jag kan det in och utantill, radera dig från facebook även om jag stalkar dig ändå, ta bort alla tio tusen sms även fast jag kommer ihåg varenda ett, försöka förtränga minnen även om jag har minne som eistan.'' /Ebba

''Livet är en bitch, men hon är min bitch''


Skoldagen har mest bestått av att min näsa rinner som en jävla vattenkran eller utav alla dessa nysattacker. Men trots de har skoldagen rullat på, umgåts med nördiga vänner och skrattat åt det mesta som folk kläcker ur sig på lektionerna.
Var på föräldramöte med föräldrar + klassen ikväll, vi skulle bestämma oss om vi ska åka till Öland eller Köpenhamn. Efter mötet var jag ute på en promenad med Annie och hann med en sväng till Almidisen. Ikväll slog jag även en pling till Simme som gav mig en hel del skratt. Borde plugga inför provet men orkar inte, men jag lovar. Jag ska ta mig i kragen.

-


"nä men då skiter vi väl i en rubrik då"

 

 


Ge mig;

Ge mig ett riktigt ostädat rum som bara klara och jag kan orsaka tillsammans, fyllt av klänningar, shorts, linnen.
Ge mig min pool <3<3
Ta mig tillbaka till dessa dagar.
Ge mig Håkan!
Ge mig värmen och havet.
Ge mig kvällen med Julia i Emmaboda.
Ge mig alla dessa dagar hos mormor o morfar.
Ge mig detta och alla andra dagar på sommarlovet, då är jag nöjd. Lite mer än nöjd.



''och det gör så ont i varenda liten jävla kroppsdel som är gjord av kött och blod''

TJENARE MANNEN!
Avlider allt på alla dessa måndagar, men man är ju stabil av sig så man klarar ju av hårda dagar. Har haft ett prov idag som gick rätt bra kan man ju få hoppas lite. I eftermiddag har jag skrivit klar min engelska och övat på friskvården som troligtvis kommer gå vägen! Nu ikväll när det är så fint väder tänkte jag dra med mig Annie ut på en promenix. Vi får se om jag kommer överleva med min hosta, det återstår att se! Adjö.
-

TA MIG TILLBAKA TILL SOMMAREN 2012!

-

You said you needed a little time for my mistakes, it's funny how you used that time.

image description


Lite slit är jag värd, några fraser är jag värd.

Helgen gick förbi alldeles för snabbt och nu är det redan söndag kväll.
Gårdagen spenderade jag först med Vanessa och Stephanie, försökte plugga men det blev inget av, drog sen till folkan. Efter det gick jag till Cajsa och Annie, åkte till ICA och köpte godsaker och sen hem till cajsa igen. Lyckad kväll! Idag har jag knappt gjort något. Försökt att plugga och sen har jag bakat med mamma. Annie var här ikväll och åt kladdkaka och slog Johans rekord, sen var hon nöjd och gick hem. Nu ska jag försöka förstå kemi ord och kolla vem som åker ut från BB. Farväl.

 


När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då.

Har inte öppnat friskvårds boken och jag är ännu inte klar med No provet. Jag suger på sånt här. Har gjort allt för att inte plugga, bakade tom. en kladdkaka med mamma förut för att slippa. Hehe.. Men ikväll kommer antagligen annie så får väl vara klar med pluggandet innan. Men man känner ju liksom inget sug i ordet ''kemi'' man bah; åhhhhh kemi, älskar de!! hahahhahah nja, tvek. Hej med sig.

-

 

’’säg något fint som får handla om vad som’’
- ’’Ebba’’

 


Bilder från veckan som gått;



En lördag som denna.

Måndag: No prov.
Tisdag: Friskvårdsprov, engelska.
Onsdag: -
Torsdag: Svenska prov.
Fredag: Engelska nationella.
Jag. Orkar. Inte.

V&S

You never realize how weird your friend are until you try to describe them to someone else.
-




/Oskar Linnros.

''Jag ska bli någon annan om du står ut.
Vet jag lever så fel, så förlåt. För idag, för imorgon och för igår,
Tills jag blir någon annan''


Vilja bli

Tjenare mannen. Jag är så trött så jag skulle kunna offra min höger arm för att få sova i 5 minuter men det hinner jag tyvärr inte, ska vara i folkan halv 7 och här sitter jag i min one piece och blött hår. Annars åt jag precis kina mat med mi familia, måste dock röra på fläsket nu och göra lite nytta.
Tänker även berätta för er alla att; JAG BLEV GODKÄND I ENGELSKA NATIONELLA♥ Lycka.

Kladdkaka och Hockey!

image description
-
Har haft nationella och en väldigt lång håltimma som satt fint. Bilden kommer där ifrån i brist på liv. Haha, Annie kom ju till mig efter att jag hade varit ute på en promenad med cajan. Vi skulle göra kladdkaka och vi tänkte att de inte var några problem med det, vem kan inte göra kladdkaka liksom? hehe..jo vi kunde visst inte... Vi tog först inte i något socker och sen hällde vi i för mycket så det slutade med att ''smeten/degen'' blev ej rinnbar. Hahah, vet inte hur mycket vi skrattade denna kväll men de va ett fasans liv på oss. Hann spela in flera videos där vi pratar på finska och hur mycket vi skrattade när pappa skrek åt brynäs. Haha!
Nu blir det bigbrother tittande och mycket sovande. Gutt.

image description

Annie är på besök;

hejheeej anne här ska baka nu ;pp xd <3

''If you let me, here's what I'll do, I'll take care of you.''

Jag skulle kunna skriva ett helt inlägg på hur förbannad och arg jag är på att jag ska få en visdomstand. Hur sjukt, jävla bajs ont det gör. Men jag låter bli, för det skulle bli så ointressant..
Idag har jag gjort mina nya omval och även varit en runda på gymmet. Försöker tränga bort tanken med att vi ska ha Nationella imorgon på morgonen. Fy. Min lärare talade om för alla i klassen; ''Ni ska vara utvilade och äta en stadig frukost så ni är redo på torsdag morgon!'' och vi bah; lol. Hahah nej men tyckte han va lite rolig för ingen av oss kommer göra de.. Hehe. Nu ska jag dricka vatten och tycka synd om mig själv. Hejdå med sig!
Ska mikra mig en panpizza bara för de.. Hehe. (så cool som man e)

Nytt;


aprilhimmel

Maybe it's not about the happy ending, maybe it's all about the story.


Jullebulle is 21.

Vi kan vara fula och söta på samma gång. Det är våran grej.
-

-
SKOJAR BARA. VI ÄR SÖTA 24/7<3

17 APRIL

Hej! Tåg ett tåg till Kalmar tidigt idag på morgonen och sen har jag varit hela dagen på Stagg. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte direkt till tandläkaren, har nog aldrig varit så rädd för en tandläkare som jag var idag. Haha, jag är ganska barnslig.. Men jag överlevde iallafall denna dag så jag är ganska nöjd över mig själv!! HIHI. Nej men nu ska jag faktiskt bli ännu mer barnslig och kolla på Disney Channel och vänta på BB.
´

We are not friends, we are strangers. With memories.

Tjena! Ville avlida minst 3 gånger idag på morgonen. Vem vill lämna sin varma säng klockan kvart över 7 på morgonen? Nej fy! Men jag överlevde denna dag, trots att min tand dödade mig ett antal gånger och detta leder självklart till tandläkaren. Hatar tandläkaren. Fy.
Men drog mig till gymmet med Maggio i öronen och körde på som vanligt! Imorgon blir det ingen skola för mig för jag ska till stagg och kolla på ett program hela dagen. Är jävligt nervös för detta.. men hur de går återstår att se!
-

Tio tusen hjärtan till dig

-


Haha... fan :(


Juni, juli, augusti

''Där satt han. Cirka 100 meter bort på en bänk. Men han ser mig inte. Han har två hål på högra byxben som jag själv har orsakat. Han skrattar och viftar med handen till flickan på andra sidan av fotbollsplanen. Han kollar ner i mobilen och sen på henne igen. Han ser mig fortfarande inte. Och han ser heller inte att jag kommer gå sönder vilken minut som helst.''
´

''Oavsett hur lång tid det har gått, så går det liksom aldrig bort.''

Här är jag igen gott folk, på min gamla blogg! Har ju faktiskt delat över 2 år med den så det vorre ju lite tragiskt att lämna den för alltid. Menmen, jag kommer försätta blogg som förut iallafall. Släng gärna in en kommentar om de finns något ni vill ha mer av. (Vet redan nu att ingen kommer kommentera men jaja.. Haha!)
´

NÄR DET BLIR VARMA SOMMARDAR; kom ihåg mig då