svar

fick en fråga om kameran va min i inlägget ''kom änglar'',
och det är den inte. tyvärr! haha :D nej men det är cajsa gustavssons :)

bakar för fulla muggar

precis bakat chockladbollar, är man elit på de så är det ju självklart att man ska göra det ;) haha! nä men nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen ska jag gå hem till annie och så ska vi kolla på idol :) får se om jag skriver något när jag kommer heeeeem :*



kom änglar

otroligt seg dag, inte ett dugg rolig tyvärr! får hoppas på bättre dag imorgon istället :) efter skolan gjorde jag inte så mycket. ätit, suttit vid datorn & städat på rummet. tror att jag ska vara med annie ikväll också, får slå en pliiiiiiing till henne :D nu ska jag sitta och göra om lite bilder som cajsa skickade till mig. skriver mer senare, heejs!


torsdag morgon

god morgon gott folk. idag är det torsdag & det betyder låååång dag.
blää, jag orkar inte. nu har jag iallafall ätit lite och ska snart gå och borsta tänderna.
sedan cyklar jag till cajsa! :) OCH JUSTE! vi har utvandra prov idag :o
snälla låt det gå BRA


-

'' och jag som lovade mig själv att aldrig bli kär igen. ''

love is when you dont want to go to sleep,
because reality is so much better than your dreams.





bilder från ikvääääll

höst bilder









dåligt med inlägg

just nu suger jag på att blogga! har haft en massa annat för mig helt enkelt :)
ikväll har jag varit ute med annie, ebba & cajsa. vi har varit ute och tagit lite höst bilder (a)
kanske inte så jätte seriösa men roligt va det iallafall! gick sen vidare till ishallen och kollade där ett tag. kom hem vid 8 och kollat på idol med mamma. hoppas verkligen att jay smith går vidare!!!!!! fy satan vilken röst! nu ska jag vänta på att cajsa loggar in på msn och skickar bilderna till mig. men de lär aldrig hända endån så, haha ;) opss.. nu loggade hon in bara för det! haha! aja, lär sitta här hela kvällen & inte göra någonting. skönt det också :)

gammal bild

god natt

imorgon ska hela skolan ha orienteringsdag. satan så tråkigt!
kommer ju bli ännu jobbigare iaf det är sånthär väder :(
nej nu känner jag att jag klagar för mycket. ska gå & lägga mig
ha en trevlig kväll gott folk. puss och god natt!


inte en bra måndag

gud vilken måndag säger jag bara!
allt har gått dåligt med denna dag verkligen, först blir lägerskolan inställd. alla i hela klassen va verkligen helt depp när vi fick reda på det. sen hade vi skolgotografering. kan aldrig bli bra. aldrig! haha. sen blir det as många sidor diagnos i engelska + att vi får diagnos i matte. och efter allt detta trodde jag självklart att mitt hår skulle bli cp men det blev det inte! blev jätte bra tyckte jag :) klippte topparna & slingade mig i ljusa slingor :) efter att jag va hos frisören stack jag hem åt lite och sen gick jag till annie. efter ett tag gick vi över till cajsa o ebba, spelade sällskapspel! hahha. men de va faktiskt rätt roligt :) sen vid 9 gick vi ut och följde ebba hem och sen vandrade cajsa & jag hem. bra slut på en konstig dag :)

bilder från ikväll





bilder sen i söndags.

hockeyn, stephanie & ebba möblerar om allt, men ställer tillbaka det lika snabbt. HAHA!






måste säga att mina fina strumpor passar väldigt bra in :D men gud så sköna!

sjukt duktig tjej!






god morgon

är på jäklas bra humör idag! sitter här i tjocktröja & mjukisbyxor & ska snart gå och fixa mig eftersom Stephanie seg Jovanovska ska komma till mig vid 3 tiden. vi ska fixa rummet mitt rum ju :) sen ska vanessa också komma vid klockan kvart i 4 :) åker sen till hockeyn vid 4. nu ska jag iallafall försöka vara lite social på fb, ciao!

jag älskar er :)


dagens låt

Ashley - Escape The Fate

if i had you

tjohej, varit med annie ikväll, knappt gjort något förutom att snacka, snacka, snacka & datorn. haha vilket liv vi har :D imorgon ska vanessa & stephanie komma till mig och hjälpa mig flytta runt allt i mitt rum, ska ju ändra om :) och sen vid 4 ska vi gå på hockey. va verkligen år sen vi var där tillsammans, hoppas de blir kul iallafall (a) hihi. nu ska jag lägga över lite bilder till mobilen. ha en bra kväll sötisar!

emma, selma, vanessa, ebba, stephanie

en bra lördag

i hate myself for the way i feel about you everytime.
_____________________________________________________


varit hemma i snart en timme nu. det har varit helt okej endån för att vara där nere hela dagen :) nu ska jag dra mig till duschen och sen ska jag träffa annie :D längesen? -JAPP. får se om jag bloggar mer ikväll. har endå inget intressant att säga :) men nu ska jag gå, ciaaaaaaao.



du får mig att tänka om på nytt

borde egentligen ligga och sova i min säng. men icke. ska vara vid brukshundsklubben redan vid kvart över 7!!!!!! vilken jäkla tid asså.. men aja, får väl gilla läget. de slutar vid 4 så lär komma hem då. och sen på kvällen kommer annie hem från stockholm! ÄNTLIGEN. hehe. ska leka med henne på kvällen så lär inte bli någon uppdatering imorgon :) men nu ska jag snart gå och sova. puss ♥

hahahahah, du gillar mig. jag vet det! erkänn :))))))


(y)

jag skrattar idag kanske gråter jag sen.
jag vill leva i nuet inte ångra mig sen,
så jag lever idag, idag, idag.





chill dag

idag har vanessa sovit hos mig, och sen har jag bara tagit de lugnt. helt okej faktiskt :) nu ska jag gå och ta tag i mitt liv o plugga lite. blä! jobbigt allt blev helt plötsligt.. sen efter jag har gjort de ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog att almida och jag ska träffas :) har inte umgåts med den bruden på länge, för länge :) aja ska dra nu, puss!

imorgon kommer min sockertopp hem :* lite över lycklig och så JA.

mina två dagar i alsterbro (:

har hänt så jäkla mycket under dom här dagarna.
så ni får se allt i bilder :) puss på två riktigt bra dagar!






HAHA våran humor till denna bild.










jonathan garcés ♥


inlägg för fulla muggar!

dagens låt:
Étoiles Filantes – Ingen kan älska som vi 2010 - Étoiles Filantes Radio Remix

_______________________________________________

tjohej! varit ute med cajan och tittat idol med mamma ikväll :) hoppas verkligen att jonathan stannar kvar i idol. vet inte vad jag gör annars. nu ska jag nog ta och läsa några sidor till i utvandrarna. hann inte så långt förra gången. hihi. ska också packa en väska tills imorgon då jag och stina åker till klaras bonde land. (eller med ett enkelt ord. alsterbro.) haha :D ska även sova där. så lär inte skriva mer på två dagar eller va de nu blir :) men vi hörs när vi hörs.
god natt! :*


ute med en cool brud

annie & jag har ju varit ute så kom hem för inte så längesen :) annie o jag har även varit i ishallen. haha kommer så väl ihåg våran period när vi skulle vara där heeeela tiden. alla våra '' gammla '' vänner vet att vi var där 24/7. hehe, lite små kul :D nu vid 8 ska jag möta cajsa här upp vid gatan. och varje gång vi ska mötas så får hon alltid stå och vänta så hoppas att jag kan passa denna tiden iallafall, vilket jag inte lär lyckas med ;) haha. men ska ta på mig min vinter jacka och ett par mjukisbyxor och dra mig ut nu. puss! :)

du är bra och jag är bra, vi blir så brabrabra tillsammans :D


det bästa idag, hahaha

mirlind, mevlana & jag skulle på NO:n gå och kolla på träd. och då händer detta:

Vi: vad är det för träd?

Jag: jag vet! jag har det på tungan, men de kommer inte ut!

Mirlind: men åh! det är ju ek.

Mevlana o Jag: men åh!!

Jag: ja juste, de är därför de heter ek kottar!   (försöker låta jätte smart haha)

Mirlind & Mevlana: ehh...? du menar ekollon?

Jag: ja kanske de!? skit samma...

HAHAHH!


lång dag

hejsvejs. kom hem från skolan för en timmesen typ. rätt seg dag eftersom vi har tråkiga lektioner idag (: men nu är jag iallafall hemma och ska snart börja läsa ur utvandrarna. men jag orkar inte. den boken är för rolig för mig. HAH eller inte ;) sen vid halv 6 ska annie & jag till macdonalds. så lär inte skriva mer förens jag har kommit hem därifrån :) men nu ska jag gå och läsa ur den roliga boken! ciaociaociaociao.

Bild från skolan idaaaag :)
mevlana & ebba


ebba & almida -längesen!

detta va inte igår du almis. 
vad vorre jag utan dig.

Whenever i see you, i think, you have no idea how much i care about you.


baby, baby i like it

kom hem från annie lite över 9, hann knappt göra någonting eftersom den bruden kom hem så sent ;) aja, imorgon har vi iallafall sovmorgon. s-k-ö-n-t! har dock idrott den första lektionen.. men nu ska jag ränsa min spotifylista och sen sova (: skriver mer imorgon, god natt!

haha, syskonkärlek





måååååndag

kanske var vår historia en fjäril på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår.
__________________________________________________

hej, skolan va helt okej. nu idag har jag verkligen inte gjort ett piss! så jäkla skönt att inte ha några läxor (y). men nu ikväll lär jag nog träffa annie. låter bra tycker jag, hehe. :) jag har även skrivit på min skrivuppsats om utvandrarna, tycker faktiskt de går riktigt bra :D skönt de! men nu ska jag nog gå, puss ♥



V in the house!



hellu, idag har jag varit med vanessa i stort sätt hela dagen :) haft riktigt roligt, vi har ätit tacos också. himla gott♥ hähäh. men hon stack för någon timme sen och nu ikväll ska jag vara med annie. lär nog bara sitta och snacka skit för vi har inte setts sen i fredag. haha (a) har inte så mycket mer att säga, grått & blåsigt väder ute. gillas inte, kunde skippat hösten och istället kom vintern snabbar :) skäms nästan för o säga detta men jag längtar sjukt mycket till vintern, längtar att ha på sig så mycket kläder så de bara går. hehe mysigt :)
men ska slå en pling till annie nu, vi hörs :D


bilder från igår







nybro & öland

har varit på öland hela dagen, kom hem från öland vid runt 8 - halv 9? :)
har varit hos jossan & julia tills nu, vi kollade film. eller ah... '' vi '' och '' vi ''
kanske jag inte ska säga, båda två somnade direkt i soffan när filmen började så ah..
haha. men filmen va bra iallafall :) ska tvätta bort sminket och hoppa ner i sängen nu.
imorgon väntas plugg. inte kul, men de ska göras de också. =)
bilder från dagen kommer imorgon tror ja, men ska sova nu! god natt folket :)

snygging, miss you :)



mot ölandet!

skrev aldrig något om dagen igår, men satt aldrig mer vid datorn när jag kom hem från coop med cajsa ;) kom ju på också att när vi väl va där så hade vi inga pengar? smarta barn vi är! haha, nä men hittade lite små pengar i jackan som tur va (a). men när jag kom hem så kollade jag på '' män som hatar kvinnor '' och sen idol. sedan vid 9 gick jag ut med annie en lång runda, skönt faktiskt :) men nu idag så ska vi sticka till öland heeeeeeeela familjen. jossan har ju fyllt år så ska fira henne :) hela släkten ska vara där så de lär bli kul :) 
men nu måste jag hoppa in i duschen, vi hörs!

sommar & öland, finns inget bättre!


friday, and i'm in love

tjoooohej!
ska möta cajsa om 10 minuter och sedan ska
vi sticka upp till coop och köpa lite godis :)
så ska ta på mig några andra kläder och
sen sticker jag. vi hörs ikväll. pusssss!



hos almida, just nu


No tears for you

idag är det verkligen inte min dag, menmen. finns ju inte alltid såna dagar även om man önskar :) fick min mobil räkning idag. och den va så himla hög. usch! säger en sak,
förlåt mamma o pappa ♥ nu ikväll tänkte jag få tag i cajsa och fråga om hon vill gå ut en runda med mig. händer inte mycket annars (: kan berätta att jag fick 12/15 på utvandrar provet! jäkligt nöjd :) men nu har jag inte mycket mer att säga vi hörs ikväll eller imorgon :)


cajsa <3

hoooola
skolan idag va bra, skulle vatt med annie & vickan idag men hon blev lite små sjuk stackarn. krya på dig! :) stack istället ut och sprang en runda med annie idag igen. sen ikväll har jag gått en lååååååååång runda med cajan. väldigt skönt faktiskt! :D nu ska jag rulla tummarna och hoppas på bättre tider. HAHA nej skojar ;) men ska kolla runt lite på facebook och sen sova :) härligt! vi hörs imorgon, pusss

här får ni en bild på cajsa o mig idag på morgonen :D


-



when you love, you get hurt.

when you get hurt, you hate.
when you hate, you try to forget.
when you try to forget, you start missing.
and when you start missing..
you'll eventually fall inlove again.


tråkig tisdag

hej, dagen har varit så tråkigt bara för att de har varit mulet exakt hela tiden! så tråkigt. aja, sprang även 3km idag i skolan och man märker verkligen att min kondition har ökat sen 7an (y) wihooo! haha. ne men nu kan jag inte skriva mer ska ut och springa med annie nu :) o sen sticker jag nog också och kollar idol hos henne. men vi får se. måste gå nu iallafall :) tjenixxxen!

ni gör min dag


sovmorgon

sitter här och kollar på tv, ska snart gå ut med milton en runda :) sen i skolan ska vi ut och springa 3km. låter inte lockade om jag säger så (n). men när jag kommer hem ska jag göra lite av min spanska så får se när jag skriver igen. pussssss

just nu, tummen upp för en bra dag igår :)

måndag

nu har jag verkligen för mycket energi i min kropp kan jag säga. annie & jag satt hemma hos henne och skrattade åt ingenting? haha. de bästa va ju:

annie säger: du vet han ****? asså han är ju inte ful, men inte söt heller.. men om han var en bebis skulle han ju varit söt....

HAHA asså herregud.. men nu ska jag gå ner och kolla va dom där nere håller på med. hörs imorgon, godnatt! =D

lägg märke till annies stora tand. HAHA nej tuggummi :D


nödvändigt inlägg

drar en tripp till annie wilhelmsson. tjoflöjt :)
skriver mer när jag kommer hem. ha de bäst så ses vi då va


dagens låt =)

Lars Winnerbäck - innan mörkret faller


l-o-v-e

ska nu äta lite mat & sen dra mig till annie för att inte göra någonting. snacka massa skit antar jag ;) sprang även skoljoggen idag också, stinis och jag va lite awesome ju! har inte mycket mer att berätta än så. lägger upp dagens låt senare, ciao (: 

tycker bilden är lite små cool (a)
 

bra söndag

annie & ebba


fattar inte varför vi måste vara så snygga hela tiden...haha ;) rolig dag idag faktiskt. varit ute också lite, gått i pukeberg med simon & jossan och sen har jag och annie gått till hennes mormor & morfar för att hämta hennes cykel. duktigt! nu ikväll ska jag & mamma kolla på mamma mia som börjar vid 9 tror jag, lär ju inte hända något kul endån så :D haha, vi hörs imorgon! ciaaaaaaao.

baby from the start

''jag saknar dig inte, inte alls. bara att jag tänker på dig då & då.
och kanske lite för mycket ibland!''


fan vad kul gårdagen va! almida och jag höll på att dö av garv när vi stog i köket med peter och fixade mackor. hahah! :D kom sen hem på kvällen när jesper, sune, anton, jossan & simon va här hemma. satt o snackade och körde poker ;) sedan runt kvart i 12 bestämde simon och jag att vi skulle sova hos jossan. så vi traskade iväg hem till henne och somnade med en gång :) nu ska jag snart duscha och sen hem till annie, får se hur denna dag slutar =) puss ♥


♥ ♥ ♥


dagens låt

min spotifylista       --> ebba :D


samson - regina spektor


home hos almis

sitter just nu hos almida. gör inget speciellt, skrattar åt hennes pappa & hans dåliga kommentarer :D hahah. nej men han är skön han =D nu sitter jag och väntar på att alma ska plocka ur hennes kläder från väskan och sen ska jag tvinga henne ut och hoppa studsmatta! ciaao


hej o hå!

tjenisssss. idag har inte knappt gjort något alls, chillat och kollat på film :) filmen va faktiskt rätt bra, hette '' kärlekens val'' tror jag (: snart ska jag träffa almida och sen äta lite också. kanske bloggar något ikväll, kommer vara hos den bruden hela tiden tror jag ;) men vi hörs, puss :)


du är en av världens bästa, min gosiga lilla filur ♥

bilder från ikväll :)



hemma!

hemma efter en sjukt bra kväll! gud vad vi har skrattat! haha :D tackar alla som gjorde denna kvällen till den roligaste på länge :) bilder kommer även när tami har lagt upp dom på facebook. så jag tror ni får se dom ikväll :) nu ska jag inte göra så mycket, ta de lugnt =) vi hörs, puss♥

gammal bild :)

just nu

väntar på lidija, marina & tami :D


aldrig utan dig, aldrig♥


bra dag

gick snabbt i skolan idag, och marcus, mirlinds & min mat blev lyckat faktiskt! haha. sen efter skolan stack stina & annie o jag ut och sprang i någon timma. och sen dess har jag inte gjort så mycket. ätit o duschat :) men nu ska jag ta och kolla på min spanska läxa och sedan gå hem till annie :) lär nog kolla lite idol där också. ciao! :)


'' tonight will be the night that i will fall for you. ''

stressad dag

känns som det finna tusen saker att göra just nu, ska nu gå och lägga mig i sängen och öva lite på engelskan & spanskan lite till innan imorgon (: och sen sova♥ låter äckligt skönt faktiskt! men längtar endå lite efter morgondagen om jag ska vara ärlig.. har längtat på torsdagen sen i måndags. haha :) ska ju laga tacos på hemkunskapen imorgon med mirlind och marcus. vi kommer äga ;) haha eller så blir allt kaos :D men ska sova nu, vi hörs :) ciaaaao.



song

inte speciellt ny, men endå en av världens bästa låtar :)

Claude Kelly - I Hate Love

onsdag

skolan va helt okej idag, lite smått segt med två spanska lektioner på en dag, men de funkar :) iallafall, sen jag kom hem från skolan så har jag bara pluggat, pluggat & pluggat! spanska, engelska & lite av utvandrarna. men nu är de gjort iallafall! :) ska snart till annie och busa hos henne en stund och sen ska jag kolla på idol. så gutt att de har börjat igen :D men nu ska jag gå, puss♥


måndag på en måndag

hola, skolan var verkligen jätte seg idag! hatar såna här dagar. men är hemma nu iallafall som tur är ;) ska snart gå och äta lite & sen gå och läsa utvandrarna. och sen ska jag dra en sväng till annie:) SEN ikväll vid 8 ska jag möta cajsa och sen blir de ut och gå :) mysigt! men nu ska jag kolla vad min kära pappa håller på med nere i köket, tjaaaaaa :D

bild sen i vintras :))

my heart beats your name

godmorgon, blev precis färdig med allt. och snart ska jag till cajsa :)
slutar vid halv 4 idag också, sen får vi se vad som händer.
lär nog läsa i utvandrarna :( usch. men nu ska jag dra mig mot cajan.
pussssssss & ha en bra dag! :)


ruskigt bra låt !

i won't say that i'm unhappy with you
i won't say that i don't know what to do
i won't say that i'm unhappy with you
take this heart and make a dream come true
take this heart and
make my dreams come true..

John ME – Paris

chill dag :)

hejsan, denna dag har knappt hänt något. känns ändå rätt skönt när man tänker på att de är skola imorgon :) men snart ska jag sticka in i duschen för att senare dra mig till annie för att kolla på film :D tänker inte blogga mer för idag. rätt tråkigt (: men lär skriva imorgon tror jag :) ciao.


grattis kusin!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAG JOSSSSSAN :D
så otroligt coola :D
båda två va nog väldigt trötta ser de ut som, haha :)

till almida kallenberg

nu rör jag mig vidare till en viss almida kallenberg.
ska försöka få med mig annie också.
ska cykla upp till stan & köpa lite saker till ikväll (a)
frukt och glassssss. satan så gott :D haha!
sedan kolla film hela kvällen. lär bli riktigt mysigt tror jag nog allt! :)
hörs antagligen imorgon eller ikväll, puss


-

''Allt som vi nekade fanns där, och än idag kan jag titta på dig
och känna hur det pirrar lite i magen.
Jag saknar oss, inte dig.''


låt oss va dom som försvann

godmorgon gott folk!
ätit frukost & ska snart hoppa in i duschen. får se om de blir vickan och annie idag (:
annars lär jag vara hos annie idag :D och sen får vi se vad som händer under dagen.
hoppas de händer något kul iallafall! :) men nu ska jag dra, puss


ciaaaaao

skolan va helt okej faktiskt, efter skolan träffade jag vickan, amanda & simon :) gick sedan när till sporthallen för att träffa annie. gjorde inte jätte mycket faktiskt (: tackar iallafall folket som jag träffade för en riktigt bra dag! :D gick senare på kvällen till almida med annie, och där avslutade kvällen också! riktigt bra slut på en bra dag. haha, vi har startat ett band också. HAHA repade som faaaaaan ;) haha. nej men nu ska jag gå och tvätta av mig sminket, puss & godnatt!


skola snart

ser ut så här, men ett par svarta byxor :)


och vi har också sovmorgon idag! 10 minuter, vilken sovmorgon!
haha. men nu ska jag ta mig något och äta, sen cyklar jag ner till sporthallen
och kollar på när min klass har gympa :) vet inte när jag skriver mer idag,
ska vara med annie & vickan :). men de märks, ciaopuss!

gillar dig bruden♥








deppigt inlägg tyvärr!

detta är inte min dag vill jag säga. har så himla ont i mitt öra så vet inte vart jag ska ta vägen!? jävla förkyldning!!!!!! :( ikväll har jag varit på coop med cajsa och köpt godis, så de tänker jag äta nu framför tv! nu är de faktiskt riktigt synd om mig. stänger av datorn nu, hörs imorgon får vi hoppas.

onsdag

skolan idag va lite smått kul faktiskt, gick till 10 över 2 så de va ju bra :)
när jag kom hem träffade jag almis en liten stund innan hon skulle
iväg och träna fotboll :) nu ikväll ska jag duscha innan cajsa kommer hem
från friskis & sen ska vi gå en lång runda o efter de köpa godis!!!! så gott :D
längtat efter de hela dagen typ (a). har tänkt på en sak, och de är att
godis blir så mycket godare när man är lite små förkyld :o haha konstigt (a)
men nu ska jag gå, puss! vi hörs någon gång.

lite smått galna bilder på mig o almida.

denna ''min'' har varit med i några år :D

-

Hate to be in love,
so much stronger without it.