Om du tog dig hit, kan du ta dig dit.

-
Hallihallå läsare. Idag har varit en helt vanlig tisdag i Ebba Davidssons liv. Jag har inget nytt att komma med förutom att jag vill ge killen/tjejen en rak höger som kom på att skola ska börja så tidigt på morgorna. Lite planer inför veckan är att jag ska fixa mitt musik arbete, åka till kalmar med Jossan på fredag och på lördag ska jag & släkten till bonde land för att fira lilla mormor. Nu ska jag slänga mig i sängen och sova tills det blir onsdag (haha, åh vad rolig jag är)

Grattis på födelsedagen mormor ♥

Du är bästbästbäst ♥

snö/vinter

Hej du vita snö och iskalla vinter. Ta ditt pick o pack och dra hem där tomten bor för nu orkar vi inte med dig mera. Vi vill ha sommar/sol/bad/flip-flop/linnen/shorts/varma kvällar/solnedgångar/bruna ben/jordgubbar/ljusa kvällar/ljusa mornar.
Går i ide nu.







me gusta mucho.



Jag tror vi kan gå igenom eld bara för ikväll.


-
Tjäääna! Läget? Jo tack bra! Ville ha en överenskommelse med mig själv om att inte käka godis/chips på ett tag och jag tror faktiskt det får bli så. Hade det i sommras och det funkade ju, så då borde detta också funka! Nu ska jag ta vara på varenda minut av denna kväll genom att glo på One tree hill. Vi hörs!

somliga ljus brinner aldrig ut

So please don't come to me on my dying day
just let me go in peace
with all the things that i forgot to say
racing through my mind, oh
So please don't come to me on my dying day
just let me go in peace
with all the things that i forgot to say
racing through my mind, ohSo please don't come to me on my dying day
just let me go in peace
with all the things that i forgot to say
racing through my mind, oh

Vi träffades liksom på chans, på nåt sätt ramla vi in i varann.

-
Ikväll har jag äntligen skrivit klart krönikan och jag blev nöjd denna gången. Inte alltid jag blir det med mina arbeten! :D Imorgon taggar vi simhallen med klassen och en väldigt lång måndag. Längtar tills på tisdag då Annie och jag ska träna. (känns som jag skriver att jag tränar hela tiden, men jaja.. tycker det är kul ju!) Nu ska jag tvinga mig själv att bli trött. Godnatt!

''Antingen är jag ett retard eller har jag stigit på fel buss''

HELLO
Inte bloggat under helgen men har inte haft tid. Helgen har bjudit på; skratt-attacker, filmer, pulkaåkning och lite för mycket av det goda. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan skriva klart min krönika, det blir såklart one tree hill tittande också. Ha en bra kväll!
-

hej säger vi från destination alsterbro


Fredag imorgon, gilla!

hahahahhahahaha så jävla rätt :D
________________________________________________________________________________
Har fortfarande inte tid till att sitta här men kan inte låta bliiiiii...
Har ett prov imorgon som jag bara ska klara av, sådeså. Senare på dagen ska jag följa med Klara till Alsterbro. Finfint! Och det bästa med hela denna helgen är jag jag är pluggfri <3<3<3 Det satt där det skulle! Ska läsa lite i religon boken nu med ett stort nöje. Avlid religon, avlid.

''ok tänkte jag nu''

Haha, rubriken är några upprepande ord från i somras.. ;)
Har inte någon tid att blogga men jag gör det iallafall för det är det roligaste jag kan komma just nu. Ska snart dra mig mot Friskis med min lilla Annie. Skriver mer när jag kommer hem, yesyes!
-
Hoppas du gillar mig fortfarande även om jag inte gick med dig hem idag almis. HEHE

Tja 2010!


Just nu;

-
Sitter och skriva på mitt svenska arbete medans Ellie sitter brevid och glor på tv.
Nu väntar vi på Annie och sen ska vi kolla film!

Onsdag

Tja! Kom hem från folkan för inte så länge sen, träffade Simon en kort stund. Nu ska jag snart äta och sen ska jag plugga. Känner mig lite stressad med plugg och nationella som snart ska börja.. uscha. Sen kommer morfar så jag får väl skoja till det lite med honom ;) Haha. Hoppas ni fick en bra dag, hejdå :*

Hahah, så sant ;)


Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

-
Hejhejhej hemskt mycket hej! Ätit lite med pappa precis och nu ska jag plugga. Det ska bli så himlahimla kul, känn inte ironin snälla ni.... Sen sticker jag & Annie till gymmet. Imorgon är det onsdag vilket betyder kort dag och jag får troligtvis träffa Simon efter skolan. Mucho bien!

och aldrig har kärlek drabbat mig så.


vara blond & lite sommar? Joooorå
-
Hallå! Idag var det sista gången jag & jossan simmade och vårat avtal har ju varit att inte käka på donken och att när vi är klara med simningen så ska vi åka direkt till donken och käka. Har inte ätit där på nästan 4 månader så det var som att vara i himelriket. Ikväll har jag försökt plugga på SO och sen kollat lite på handbollen.
Imorgon ska Annie och jag till friskis och sen ska jag ta mig igenom SO:n ännu en gång. Men nu ska jag iallafall sova, vilket som kommer bli skönt efter en dag som denna. Vi hörs!

Jag ska slåss i dina kvarter, dansa gata upp, gatan ner. Jag ska skrika ut ditt namn, så alla vet.


she's so high


Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort


hejhopp

Vad gjorde du kl 08 imorse: sov som ett litet barn!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Städade bland mitt smink.. :)

Det sista du sa högt: skrattade för mig själv... hahaha vadå forever alone :(

Det senaste någon sa till dig: ingenaning

Vad har du druckit idag: mjölk, äppeljuice, vatten

Vad var det senaste du åt: potatis, sås och kött

Vad var det senaste du köpte: chips & cola

Vad är det för färg på din ytterdörr: grååååå

Vad är det för väder hos dig nu: snö-väder

Godaste glassmaken: Chocklad!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Yes

Sover du tungt: Inte överdrivet :)

Drömmer du mardrömmar: Njaa, inte så ofta

Favoritklädsel: Mjukisbyxor och en stor tjock tröja♥

Favoritlåt just nu: ''Tröjan du hatar''

Vad ser du om du tittar till höger: Min tv

Vad gör dig glad just nu: Att det snart är helg igen, haha

Vad ska du göra härnäst: duscha

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Helt okej, inte över glad och inte ledsen ;)

Favoritgodis: chocklad

Kläder just nu: t-shirt & mjukisbyxor

Sommarplaner: Inte kommit dit än, men just nu är det; Lars winnerbäck, kompisar, bada & sola, njuuuuta (hoppas på sommarjobb också!)

Hur många kuddar sover du med: 2

Morgon eller nattmänniska: Lutar mest åt nattmänniska, hehe

Vad är viktigast för dig: Familjen/släkten/vännerna och Ellie♥
Är du kittlig: Haha ja

Snarkar du: Ja ibland

Stjärntecken: vädur

Äckligaste insekten: tvestjärt

Längtar du mest efter just nu: En dusch och sommar


mm aaa!

Katy McAllister – Here's To The Heartbreakers (Acoustic)

Du är krossad och jag går fri.

Tjenis! Inget har hänt idag mer än att jag har kollat på One tree hill. Ville åka pulka med ingen ville :(
Annars händer inte så mycket en söndag som denna, min bror kommer hem från Lund och jag ska läsa igenom So uppgifterna. Har saknat honom liiiite faktiskt, det har varit ovanligt tomt på övervången utan honom denna helgen. Men nu ska jag fixa & städa lite med mitt rum, puss!
But hello there beautiful

Hälsa ditt hjärta att allt är slut (tack för mig)

-
Ikväll har jag haft två mongo ungar hemma hos mig, stefan & vani ♥
Ska snart sätta mig och glo på One tree hill och sen sova. Bra!

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar

_______________
''Finner knappt ord för dig ibland. Hur det känns som du ljög mig rätt upp i ansiktet samtidigt som jag känner att du menade en liten del av allt. Jag brukar ofta tänka på dig när jag behöver hjälp, att du lämnade alla svar i mitt huvud. Jag ser dig framför mig svara på allt som är krångligt. Det glädjer mig lite grann för plötsligt känns det lite lättare även om jag svär högt om dig inför mina vänner. Jag hatar dig inte, nej det gör jag inte. Jag är besviken på dig när du förstorade mina förhoppningar om oss när du sedan lämnade mig ensam i det kalla. Jag kan inte hata någon som jag alltid tyckt så mycket om, som jag har sett upp till. Om du skulle läsa detta skulle du få en chock, för jag berättade aldrig hur mycket jag tyckte om dig. Jag är förbannad på mig själv att jag aldrig vågade och nu är allt försent. Du gick vidare för längesen och jag funderar på vad jag gjorde för fel. Jag älskar dig, men bara i smyg.''   /Ebba.

Friday.

Kofta-ellos       t-shirt-Gina        Byxor-VILA

Friendship

EBBA DAVIDSSON är min gud! Du gör mina dagar, med dig kan man inte annat än att ha kul! Har delat mycket skoj med denna tjej kan jag tala om. Allt från att tappa en godispåse utanför Ö&B till att vandra ute på Alsterbros gator och vänta på att jorden ska gå under. Du är värdefull och ta åt dig för det är sant & jag kan tänka mig att dem flesta som läser detta kan inte göra något annat än att hålla med! Three words, Eight letters. I Love You.



Hjälp mig!

Har lust att blogga massor, men har absolut ingenting att skriva om. Om ni kommer på något så tycker jag verkligen att ni ska kommentera något som ni vill att jag ska skriva. Chansa inte, utan bara skriv! :) Tack på förhand.
-
-
-

vinter i april

gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt
tänke ut en dialog mellan oss o allt
lampan släcktes i din hall o jag gick hem igen
för har inte glömt vad du gjort.



If I could change one thing in life I'd make time for us.

Tjenare mannen. Första braiga dagen i skolan, gutt ju. Och provet kändes helt okej, så även det var guttiguttgutt. Nu är simme och jag ensamma hemma så ska försöka få honom bort från datorn så vi kan fixa mat och om 10 minuter kommer Kallenberg. Och vi har inget plugg, underbart! Bra avslut på denna dagen, hörs!
-

Hej

Hej, haha.. Skriver från mevlanas iphone! Har håltimma och degar i mediateket. No och matte kvar och sen får vi gå hem :) najs! Ardita hälsar till er, hehe puss :*

''Låt oss säga som det e, om man trampar snett blir det en lång väg ner.''

-
Halloj, jag är rätt dålig på att uppdatera på dagarna men tiden bara flyger iväg och det blir inte av att jag sitter vid datorn när jag kommer hem från skolan.
Idag efter skolan var jag & Annie på gymmet så vi var nog hemma runt 5. Lagade mat med brorsan och sen pluggade jag på friskvården. Fick cykla bort till Jossan för mormor hade ingen nyckel dit. Men nu ska jag krypa till kojs och sova lite. Hörs troligtvis imorgon, pussar!

''du saknar väl min roliga humör antagligen''
-din humör? jag saknar din dåliga svenska.

Lars Winnerbäck

jag svarar på ett språk jag inte kan
och kommer undan med en varning
och du, du är alltid suverän.

Let your smile change the world, but don’t let the world change your smile

Denna kväll har jag spenderat hos grannen. Väldigt gött!
Har duschat och ska snart kila ner och blåsa håret, jaojao. This is my life...typ ;) Funderar även på att sova redan nu för jag är ovanligt trött. Måste vara skolan som är jobbig, ja, det skyller vi på! Puss, hörs imorgon!
Saknar min Ellie!

Love


The one that got away.

And in another life I would be your girl
We keep all our promises, be us against the world
And in other life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away



håhå så fint!


Du värkte som en borr i mina snedsteg

-
Tja! Denna dag har varit dålig. Haft huvudvärk som bara den, illa. När jag kom hem hoppade jag i min mysis overall och satt och kollade på Kenny starfighter, vilken kille♥ Annars har jag knappt gjort något mer, pluggat på friskvård och tagit det lugnt. Ska nu snart gå och lägga mig, vi hörs imorgon :*

.-

Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv.
Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.


Tja vackra dag.

2010 bilden!
-
Tjenare mannen! Idag har jag varit rätt duktig. Gick upp tidigare än vad jag ville för att somna tidigt ikväll. Städat mitt rum, pluggat ytters lite. Och sen har jag börjat kolla på One tree hill. Nu ska jag hoppa in i duschen & sen kommer Annie hit. Vi ska ha det mysigt med dipp o grönsaker, gutt. vi hörs senare!

Hahahah, kärlek på dom!


Norlie & KKV


Jag vet hur livet har behandlat dig, så jag vill inte klandra dig. Jag bara saknar det gamla dig

/Kapten röd. (kung)

_______________________________________________________
Hemma! Varit hos Vanessa och ätit massa gott och kikat på gladiatorerna & även spelat gitarr o sjungt. Det började bra men slutade mindre bra om man säger så ;) Ska snart sova har jag bestämt mig för även om jag inte är trött. Imorgon hade jag tänkt ta tag i mitt liv lite. Plugga på ett ointressant friskvårs prov och städa rummet! Vi hörs imorgon. Puss!

För alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan och aldrig låtsats bara chansat.

Orkar inte blogga men jag gör det iallafall, för jag är brutalt snäll.
Idag sov jag länge tills min snälla pappa kom och väckte mig. (Finns fler snälla i denna familj än mig förstår ni) Har inte gjort ett smack, gått runt i min overall och bara tyckt jag varit cool. Har även gett mig på att läsa min instruktionsbok till kameran. Vilket jag lyckades bra med efter någon timme! Surar också lite för att säsong 5 av skilda värdlar inte kommer ut förens om en månad, vad är det för grej? Serien är jätte gammal och så kan dom inte få fram den förens om en månad? Fy vad dåligt! Ikväll befinner jag mig i hanemåla hos lilla Vani. Ha en fin lördag!
-

Du kan kalla det knas, ja jag var rätt paj

- Det är svårt att förklara till en idiot som inte har förmågan att förstå.
Så jag låter bli.




''friday friday gotta get down on friday''

Now we talking!
Länge leve fredagar.

we heart it



Fruktansvärt fint.

Brorsan äger

Chocklad, cola & skilda världar. Bror min räddar kvällen!

Go hard or go home.

Haha, så sant så sant!
_______________________________________
Ska ta tag i mitt liv och plugga lite, känner att jag måste verkligen ligga i nu i sista terminen. Uppdaterar mer när jag är klar med allt plugg. Hoppas ni hade en bra torsdag, det hade jag :) Pöss

Ni är ett annat ord för lycka


-

Life's a rollercoaster.
You can either scream every time you hit a bump or you can throw your hands up in the air and enjoy it.

Wake me up before you go go go!

Tjena! Denna dag var mycket bättre än måndags o tisdags. Och som pricken över i:et så var det köttbullar idag i skolan. Den som känner mig rätt vet att jag är galen i de. Fan vad gott de är!! Fick träffa Samuel & Simon idag, första gången på året jag träffar dom så det var coolt, tyckte jag.. Stack till gymmet med Annie och tränade satan och nu sitter jag här. Ska snart gosa ner mig i mitt duntäcke med myskläder och titta på någon film. Gott.

Duschen nästa!

Skriver snaaaaart! Puss på er ungdomar.

One direction


Vi finner inte lyckan, vi skapar den själva.

Sött inlägg jag fick igår från anonym. Gillar henne lika mycket tillbaka!
Denna dagen har varit upp och ner. Jätte roligt att våran engelska lärare har tappat bort klassens engelska uppsatser så vi måste skriva en ny, brabra!! Annars så har jag inte gjort så mycket idag, lagade mat med brorsan när mamma o pappa kom hem. Imorgon ska Annie och jag dra upp till friskis, kan inte välja om jag ska börja i simhallen eller på friskis.. hm.. vi får se! Nu ska jag kolla på skilda världar åter igen, sen sova. Natti!
Och tack så mycket till Jonna som ville hjälpa med lite med bloggen! :)
-

Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nåt att göra tills dess.



anonym

Hej på er alla nära och kära!

Jag är en tjej på 17 år(18 om ca 9 månader!!!!!!!!!) & jag bor på landet och har det allmänt bra :) Jag tänkte bara kika in här och skriva att Ebba är den mest, sötaste, raraste och gulligaste tjej man någonsin kan ha som vän, känner mig lyckligt lottad.

Gör en topp-5 lista på dem snyggaste killarna i världen:

• Justin Bieber
• Zac Efron
• Ashton Kutcher
• Taylor Lautner
• Alla i One Direction

Mohahahaha kul!

Nu orkar jag inte mer för nu ska jag sova♥ för imon väntas skola.. PUSS









Vi går hem, du kan väl ruttna på en stol i mitt kök

23/11/11

''Jag hoppas att du en dag förstår hur mycket jag offrade för dig. Jag hoppas det blir en varm augusti kväll när solen ligger på havets yta och du bryter ut i tårar när du förstår att vi gjorde fel som gav upp så lätt. Men när du väl inser så finns jag inte längre där, jag kommer vara i en annan tid och i ett annat bättre liv. Jag brukar inte vara stolt, men just nu är jag stolt. Stolt över mig själv hur jag verkligen kämpade för något jag brydde mig om. Men mest stolt är jag över att det inte var jag som gav upp först av oss två.'' /Ebba.

-




Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen. Den tar slut från kyss till kyss.

Ge mig sommar dååååååå..
______________________________________
Tjo! Seg dag, jobbig och väldigt långtråkig. Ska hoppa in i duschen nu och sedan på med myskläder och några avsnitt från Skilda världar. Och kanske lite varm chocklad till det? Passar utmärkt. Vi hörs!



Saknar dig!


Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nått som tar mig någonstans



Oh shit vad jag älskar dig trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde

Sov till halv 12 pga att min bror kommer in och skriker ''VAH SOVER NI ÄN?! -Tänkte bara säga att Nicki och jag ska göra vofflor till frukost, känn på den!'' Ville slå han lite i det ögonblicket :))))) Klara har åkte hem nu och jag ska snart hoppa in i duschen. Försökte få med mig lilla Annie på en promenix men icke! Hon klagade på att det var för kallt och jag hade ingen lust att gå själv. Ska ner nu och kolla vad mina andra familjemedlammar håller på med, tjo!
-

Tell me something sweet to get me by

Tjena! Sitter i soffan och camar med Samuel och gör lite fula miner. Annars så väntar jag på att Klara ska komma. Men får väl snart hoppa in i duschen och fixa till mig liteeeeeee.. Imorgon ska jag sova, sova och sova. Vilket som kommer leda till att jag inte kommer sova någonting när skolan börjar och det leder till att jag kommer vara jätte trött på lektionerna och det leder senare till att jag inte kommer förstå någonting för jag är så trött. Ni förstår, jag har redan räknat ur hur det kommer sluta om jag sover länge imorgon. Men det bryr jag mig inte om. Men nu ska jag hoppa in du duschen! TJO
____
Juste skulle skriva också att Samuel inte alls är seg och farlig. Han blev ledsen när jag skrev det innan så nu var jag tvungen att skriva det i ett inlägg för att bli förlåten. Men nu är det done, så hejdå igen.

Han e måla

-
Sticker till hanemåla idag för att träffa Vanessa!!!!!! Hur bra?! Fan vad jag ska krama henne. Ikväll ska jag & Klara kolla när alsterbro spelar fotboll. Tror hon sover här sen. Men nu ska jag draaaa, vi hörs imorgon eller senare. PS. Samuel är seg och han är farlig. Jätte farlig faktiskt.

Helluuu världen :D

Nämen hallå där, nu är det jag som är här och spökar igen! Ebba har semester så det är tänkt att jag ska ta över den här bloggen en tid framöver! Skämt å sido, jag är bara här för att gästblogga lite men det fattar ni antagligen.. Ni anar inte hur länge Ebba har velat att jag ska blogga lite här åt henne! Heeeelt sanslöst! Men nu kan hon då inte tjata mer på mig när jag för en gångs skull gör som hon säger, så det så! Jistaness va jag använder utropstecken flitigt haha! NÅVÄL! Vet inte redigt vad jag ska skriva om, that's a bit of a situation.. Kan ju försöka få er flitiga läsare att följa mig lite mera! Ja va smart jag var! Då jag inte använder mig av sådana moderna ting som "blogg" och "twitters" så använder jag mig istället utav deviantArt, yup you got it right, deviantArt mina dammtussar och herrmapor! http://uniflower.deviantart.com/ där har ni mig! Där lägger jag upp den mesta av mina fotografiska konstverk, sprid gärna min konst men sno den ej! Sen kan ni ju, när vi ändå är igång, få min spotify-lista som jag uppdaterar med ojämna mellanrum! Svårt att hitta heter den, bara att klicka på namnet and there you'll have it! Bra va? Menar ju det! Det var allt för mig, nu ska ni få se massa bilder på en person, som betyder väldigt mycket för många här i vår värld.. be prepared... det är nämligen.. moi! Det kunde ni aldrig listat ut va? HEHE det var allt för mig för den här gången, gott nytt år föresten! Cheers! Love! Good bye! Hejdå! Bon voyage! Fuck off!


Åh va jag är snygg.. jaja, det var allt för den här gången görls, hejdå! :) /Samuel "shmuel" Novek, som jag heter, ja jag har facebook, bara adda mig, jag bits inte ;*


01:07

-
men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen
så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

RaNdOm


Kalas


För jag vet ju vad som pågår men inte hur det slutar

''Jag är din om du vill, du är vinter i april''
______________
Tjenare mannen! Fotboll igår med Cajan och Klaris. Helt okej, natten slutade i sängen med filmen 'Jag saknar dig' och köttbullemackor, de satt där de skulle helt enkelt! Klara har åkt hem och nu ska jag fixa till mig för snart kommer hela släkten då vi ska fira brosan som fyllt 19. Hörs sen!

HalliHallå

Hittade en bild från i somras på Klaras dator, runt 5 tar vi tåget till nybro och ikväll ska vi kolla fotboll :) Har inte mer att säga, mer än att kvinnan till höger på bilden inte kunde vara tyst en sekund igår natt. Ha de! puss

bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå

så himla go bild :D
-
Vad har hänt idag?: Jo jag har plockat ner julen, bytt säng kläder, kollat på skilda världar och tagit det lugnt.
Vad händer imorgon?: Jag ska åka till Kalmar och träffa Klara. Sover senare hos Klara och kommer hem på torsdag, sen vet jag faktiskt inte så mycket mer. Men en sak som är säker är att jag ska glo lite på skilda världar innan jag somnar, hehe. Natti!

hehe

Säger man "Var det han som fes" på skånska, och en amerikan hör det tror han man säger "What a handsome face"

Snälla skicka ett vykort för jag undrar så.

Denna dag har jag bott i min overall och i soffan. Rätt gutt ändå! Kollat på skilda världar hela dagen men ska nu avbryta det med att kolla på kronjuvelerna eller sommar med göran. Imorgon får vi se om jag sticker till Kalmar eller inte, det är oklart än. Ha en bra kväll, poooossar :*
-

-



''Jag har tanken längst bak i huvudet, att du kanske får en blackout och kommer ihåg mig. Och kanske ångrar dig. Men bara kanske.''


2011

Ebba, Annie & Cajsa var hos mig i början av året då vi fixade mat tillsammans.
Jag fick lära känna adam
Jag fick en gräddboll intryckt i mitt ansikte.. ;)
Jag började umgås med klara rätt mycket
Hade en tjejkväll hos Annie.
Hjälpte min kusin att flytta till växjö!
Vickan kom till mig och vi drog till Ö&B och tappade en godispåse..
Jag och ett par tjejer var hos Lidija en kväll för att fira hennes födelsedag!
Jag beställde biljetter till Håkan Hellström med Annie!!!!
Jag cyklade till fröseke med Klara.
Vi var hos sune och kom på en låt :D
Jag var på stand-up här i Nybro.
Jag fyllde 15 år.
Fick mig ett väldigt gott skratt med Samuel på spanska lektionerna.
Jag fick min systemkamera!!!!!!!!!!!! <3
Jag badade i havet för första gången på året i april med Julia.
Valborg och raggar träffen på samma dag.
Firade Annies, Stinas och Klaras konfirmation.
Glodde på eurovision hos Ebba med Annie och Cajsa.
Sov hos vickan i Alsterbro med Klara.
Firade Simons födelsedag med Stephi, Adam och Vanessa.
Hade tjejkväll hos Vanessa med ett par tjejer.
Jobbade skiten ur oss på spanska lektionerna, eller?
Hade en jätte trevlig kväll/natt hos Cajsa med ett gäng.
Klassen åkte till Kalmar sista dagen innan sommarlovet & körde lasergame. :)
Hade ett gutt sommarlov som bjöd på mycket gott.
Bodde på öland ett par dagar med mamma & pappa!
Sov över med Klara i en vecka.
Hade fotodag med min kusin.


Vanessa kom tillbaka till sverige från bosnien mot augustis slut. Lycka!


Började 9an och det invigdes med pizza med 2 kola killar.
Taggade till cypern med Julia.
Hade tjejkväll hemma hos stephi med ett par tjejer.
Drog till cypern med släkten!
Fick ett minne för livet efter att alla 9or hade åkte till Polen.
Lite vår känsla i början på Oktober.
Sov över med Vani och stefan mycket.
Åkte till Huseby med mamma, pappa, Simon & Nicki!
Blev as glad när december kom och man äntligen fick äta lussebullar, peppakakor, skumtomtar och julmust!
Almida kom till mig och vi fick ryck.
Tog hem ett par vänner och fick en lyckad fredag.
Praoade på Willys med Stefania. :)
Årets första pepparkakor kom till.
Fastnade i en hiss i Kalmar med Klara
Beställde biljetter till Lars Winnerbäcks konsert till sommaren, gutt.


Firade in det nya året med ännu ett go gäng!



(31/12 -2011)

Grattis brosan på 19 årsdagen ♥
-
Du är rätt cp men du duger ändå.

Lite bilder från gårdagen!



Annies gröna liggunderlag gjorde absolut allas natt. Jag satt i timmar och skrattade, sjukt kul!

Nyårs outfit