jag tror inte alls på nåt mer, för jag trodde en gång på de här.

.
Igår kväll var Almida här, tog endel kort och fulade oss. Lite som vanligt ;) Efter hon hade gått hem så snackade jag skype med 2 puckon; Samuel & Adam. Rätt kul var det att höra dom babbla om ingenting, haha. Men nu idag har jag iallafall varit rätt duktig, städat på mitt rum, dammsugit & plockat ur o in i diskmaskinen. Lite plus poäng till mig? Visst! ;) Nu sitter jag iallafall ensam hemma Simon stack precis till Jonas och mamma & pappa är iväg. Detta betyder -dunka musik! Men först ska jag nog ta och äta lite frukost. Vi hörs senare, tjarå

kalmar ode!

Varit i kalmar idag och hittade lite saker faktiskt, gillar! Först IKEA & sen modehuset; badhandduk, galjar, ett par jeans, ett par leggings & en sjal. Behövande grejer de dära! Nu ska jag fixa lite på rummet innan almida kommer till mig. Men det kommer väl ta ett tag för hon har blivit utelåst.................. -.- Men kvällen kommer iallafall spenderas med henne, blir bra! Puss
.

smile, life is to short



aa typ så.

''Jag lovar, jag kommer bryta ihop när du hittar en ny.''

frääädag

Denna kvällen har varit halv-bra. Klara har varit här, pratat med Simon i telefonen, käkat god mat, m.m! Imorgon ska jag åka till kalmar med mamma & pappa för att förbättra humöret nu när regnet öser ner här i lilla Nybro. Hoppas jag verkligen hittar något, ska kolla lite på olika sidor iallafall nu. Och sen ska jag nog faktiskt börja om att se om ALLA Harry Potter filmer. Dom är ju faktiskt bra! Hoppas eran kväll har varit mer än halv-bra ;) haha, puss!
.
.
Får bli en bild på Samuel & mig bara för att jag saknar spanska lektionerna med honom!

söndag till onsdag

.
Detta är en bild klara och jag kan satta och garva i flera timmar åt. Vi är så jävla fula. Hahaha!

the moment i met you

.
Hej kära små vänner. Klara har sovit här inatt & ska sova en natt till. Vi har knappt gjort något idag, vaknade halv 1, käkade frukost, almida kom, kollade på en halv film och sen har vi inte gjort mer. Nu ikväll ska vi träffa kimme och sen får vi se vad vi gör. Men nu måste jag gååååå, puss!

inget nybro igår eller?

när klara och jag kom fram till nybro bestämde vi oss för att inte sova i nybro så vi åkta hem vid halv 11 igår på kvällen. ante var även med oss under kvällen, så först till stan & sen donken och tillsist hanemåla och sen hem till mig där vi satt och väntade på att klaras familj skulle hämta oss. (: vi kom hit till alsterbro och gick ut en promenad och sen somnade vi tidigt för vi var så trötta, men det var rätt skönt iallafall! men nu till denna dagen, idag har vi inte gjort allt för mycket klara & jag, solat o kollat på AA. nu ikväll ska vi ut och göra alsterbro osäkert iallafall :D hehe. hoppas ni får en bra kväll, puss!

hos klara

Detta saknar jag, bild från förra året i september. klarutt, stinis & ebbis!

sitter hemma hos klara just nu, väntar på att hon ska duscha klart och sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. men vid 6 tiden ska vi va i nybro iallafall och sover där inatt. mysmys!

don't hate, say fuck you and smile.

Blev väckt av två puckon till kusiner som började hojta nere på nedervåningen.. Men det var rätt bra, så jag kom upp från sängen iallafall. :) Nu ska jag packa en väska och sen sticker jag till alsterbro & umgås med klara. Sen vid 4 ska vi se någon teater, hoppas de blir bra! :) Men nu måste jag gå, ha det fint!

Håkan 'kungen' Hellström

Detta var helt jävla magiskt. Alla fina ord killen sa var bara pricken över i:et.
Känslan man fick när hela arenan gungade var så härlig. Detta är en kväll jag aldrig glömmer.
Tack, tack, tack! ♥

Nytt


1. Gina - 49:-
2. Gina - 49:-
3. JC - 149:-
4. Gina - 50:-
5. Gina - 79:-

inte skyldig nån nåt

Imorgon, IMORGON SMÄLLER DET!
Kan inte vara något annat än överlycklig nu. Satan i gatan vad jag har längtat, detta kan inte bli något annat än bra. BRA BRA BRA!!!!!!!



wieee



Nedräkning!

5 dagar kvar till Håkan & The ark.

Idag har jag inte gjort så mycket. Kollat film, städat & letat halva dagen efter mitt öronhänge som jag hade tappat inne på mitt rum. Hittade inte pärlan någonstans :o Rotade i hela sängen, plockade ur madrassen, lakanen & dammsög. Dock helt i onödan, hahah! För när jag kollade ute i hallen så låg den i gästsängen.. Aja slut pratat om de, har hittat den nu och jag är nöjd :D Nu borde jag faktiskt sova, men jag ska nog packa en väska istället.. Åker till mormor & morfar imorgon i ett par dagar med pappa, Simon & Agnes. :) Nehe nu måste jag gå annars kommer jag aldrig här ifrån. Nattinatti!

ebba & agnes :*

-

''We're not the same, dear, as we used to be.
The seasons have changed and so have we.''





film

Börjar denna dag med en film med bror & pappa!



if heaven is up there, then earth must be hell.

Blev ingen Almida-kväll men det blev en Stephanie-promenad, Haha. Nu ska jag glo på film och äta glass. MUMS!
Till de som är vackert;


igår-idag

igår: Firade moster på öland med släkten vilket som blev väldigt lyckat. Och vädret blev toppen :D På kvällen runt 8 tiden åkte vi hem. När vi kom hem åkte Julia, Simon & jag hem till Sune. Var inte jätte kul där så Jullebulle och jag gick hem och kollade på Eva & Adam ist. :)

idag: Vaknade sent, kollade några avsnitt från E&A innan vi gick upp och käkade frukost. Sen har vi inte gjort jätte mycket. Lyssnat på musik & Julia har lockat mitt hår (: Hon stack vid 3 och ikväll får vi se om det blir en Almida kväll, inte 100 än. Puss!


bilder från igår


mot öland!

ställde mitt alarm på mobilen vid 10.20.
sprang en runda.
kom hem.
duschade fixade till mig.
NU till ölandet!

as long as i am in the game, you'll never win

Denna söta tös har varit min räddning ikväll. Blev hemskt tråkigt när hon gick faktiskt :( Men jag överlevde! Nu ska jag ta och sova tidigt så jag orkar gå upp imorgon. Appro på imorgon, så blir det en heldag på öland för att fira min moster som har fyllt år. Hoppas som tusiken att vädret blir fint imorgon, annars vet jag inte vad jag gör :(
Nehe godnatt med er, pusspuss!

fredag hela veckan.

hejhopp! inte skrivit på ett tag, mest bilder som har visats i bloggen :) idag har jag städat och hjälpt mamma ta kort på kläder. senare idag ska jag vara med stephanie, har ingenaning om vad vi kommer göra men något blir det alltid :D nu ska jag fixa till mig lite och sen ska jag mysa i min tjock tröja. wiiie



Nytt! :)


ölandet


you look better with the lights off

Heeeeeeeej! Hade internet här borta, men hinner inte sitta jätte länge så får bli ett snabbt inlägg. Idag var vädret inte alls på topp. Har varit inne i stugan hela tiden, dock blev det jätte bra väder nu ikväll. :) Imorgon vid 10 tiden ska vi hämta almida i borgholm så morgondagen kommer jag spendera med henne. Najs!
Solnedgången ikväll;

vi bor på landet.. (8)


lever

jodå, jag lever!
dock lite stressigt nu bara.. kom hem ikväll vid 8 tiden från mormor o morfar. har varit ett par sjukt bra dagar på landet. assssss skönt! när jag kom hem gick jag ut med stephanie som jag inte träffat på ett tag och nu sitter jag här och försöker ta det lugnt men sen kom jag på att jag måste packa till öland imorgon. åker vid halv 11 och kommer hem på torsdag kväll och vet inte heller om jag har något internet där, men aja. det ska bli skönt iaf att åka till solbyn! :) bilder kommer senare ikväll. nu måste jag lyfta mitt arsle och packa en väska. PUSS!
awesome mormor!
''ne men gud, det är ju jag! hahahahhaah''

-


Håkan Hellström

Är över glad för att jag ska se få se dig live om 18 dagar!
Heeeelt sjukt ju.

happy without you.

tjeeeeeeeeeena! idag har jag bara solat, solat, solat & badat. äntligen kom solen tillbaka! :) efter att annie hade slutat jobba idag så träffade jag henne en stund, inte träffat varandra på några dagar nu så snackade lite skit med henne :D sen ikväll har jag varit med almida, vi kollade på andra avenyn och latade oss. så det ska va! nu ikväll borde jag egentligen packa för imorgon ska jag till mormor o morfar med agnes. men får väl göra de på morgonen istället ;) nu ska jag fixa med annat, godnatt med er!

öööland

hej! idag har familjen davidsson + stephi varit på öland. Hittade en ring ''hållare'' en badring som almida och jag har haft kul med ikväll och sen godis! Trevligt var det ju iallafall =D kom hem runt halv 7 och sedan var almida hos mig vid halv 8 tiden. Får tacka alla inblandade för denna dagen, var toppen! :D PUSS
Gammal bild, men vad gör det?
stephi o jag glider runt. För vi är coola!

det går bra nu!

almida: *blåser* FAN det händer ju ingenting!



en söndag

tjoofljöt! var inte på öland idag, ska åka dit imorgon istället med stephi. :) idag sov jag till kvart i 1 så rätt mycket av dagen har gått bort. men har iallafall kollat film med mamma, simon o pappa. senare kom julia o jossan & käkade mat från amigo och nu ikväll har almida varit här. hon kom mitt i en film jag kollade på 'trassel' så nu ska jag faktiskt fortsätta att kolla på den =D vi hörs imorgon kväll. Puss & godnatt!

igår


du e söt.

almida är här och förstör mitt rum. annars händer inte mycket!

-min stjärna.



sagt det förut och jag säger det igen;
-du är den finaste som finns.

Winners find a way, losers find an excuse

Ikväll har jag varit ute och gått, dock var det sjukt varmt.. tog en dusch när jag kom hem och blåste nyss håret och nu sitter jag här och ska snart sova. Jag har märkt att enda sen skolavslutningen så har jag varje dag lagt mig in på natten. Får se om jag lyckas ikväll med att lägga mig o sova innan 12 slaget. Något säger mig att jag inte kommer lyckas men vi får väl se. ;) Imorgon väntas en öland runda, får se om jag har med mig något hem :) Men nu ska jag prata vidare med stephanie på msn. Godnatt ♥

home

Hejhopp. Sitter i mitt rum med ett par högtalare som dunkar Håkan Hellström. Kan inte fatta att jag kommer se honom om 21 dagar!!? Det är ju bara fööööör underbart. Julia och jag hade jätte mysigt igår, kollade på 3 filmer och åt både nyttigt och onyttiga grejer så det satt där det skulle! Hehe. Nu har jag iallafall precis kollat på kommissarie späck, filmen var sådär.. men visst var den lite små rolig då & då. :) Nehe nu ska jag fixa lite med annat, puss så länge! :)


Liten Ebba

Emmaboda

Tjooooo!
Hemma från kalmar nu, ska snart äta lite och sen kör mamma & pappa mig till emmaboda där jag spenderar natten. Där väntar en Julia och en bra kväll. Tusen tummar upp! :D Blir dåligt skrivande nu på bloggen men det struntar jag i. Hoppas ni får en bra dag/kväll för det ska jag verkligen ha! PUSS

kalmar


Hassle

Han gör låten så ruskigt bra, blir bara bättre o bättre efter varje gång man lyssnar!