Best thing i never had.

Vid 4 tiden idag kom annie till mig, badade, käkade & spelade spel med simon o henne. annie kom sist, och det kan hon ha. haha! vid halv 10 tiden gick jag till mcd för att möta upp emelie för att ut och gå lite. var så otroligt skönt :D men nu ska jag nog faktiskt kolla på ett andra avenyn avsnitt innan jag ska sova. åker till kalmar imorgon också o fixar pass till cypern. GUTT! häjdåj :*
saknar oss :( kom hem vani..

yeeeeah!


min dag;

- vara med klara till 2
- glo andra avenyn
- bada med annie
- vara med annie hela kvällen

öland♥


ottilia gardhem


du är en ängel, söta ottilia!

följ denna kvinnas blogg NU.
http://ottiliagardhem.blogg.se/


stjärnorna finns här

tackar håkansson, annie, niklas & cajsa för en väldigt rolig gårdag! hahaha, det var verkligen toppen :D

''vad heter han som bor där uppe?! *peker mot himlen*
-gud?!
''NÄ! han kompis!!!!!''
-JESUS?!

HAHAHA! ibland får vi till det asså.. nu i några timmar har stephi varit här och solat & badat. senare kommer jossan hit och grillar med oss & sen drar stephi o jag till donken för en liten glass, GOTT! men nu ska jag dra mig vidare, tjoooo! :)


en helg i alsterbro.

fredag: annie sov hos mig från torsdags natten och sedan åkte vi till alsterbro för att träffa klara i folkets hus. vi kollade runt o dansade även runt midsommar stången som var riktig kul, haha! senare åkte vi hem till klara där vi fick huset för oss själv, annie fixade köttet, jag fixade pommesen och klara... ja hon gjorde det hon var bra på.. hon käkade godis. under kvällen/natten var vi vid sjön med lite folk och det var helt okej, rätt trevligt. kvällen slutade utanför coop med erik & ludde. där vi hade riktigt kul! sedan slocknade vi alla 3 i en husvagn. mys!

dock hade jag inte med mig min kamera till sjön, men klara hade med sig sin som hon plockade fram mot slutet ;)












Lördag: vaknade vid 11 tiden, på dagen gjorde vi inte överdrivet mycket. satte oss i soffan o glodde på några andra avenyn avsnitt och spelade kort. sedan kom erik & kim till oss, satte oss i husvagnen där vi kollade på lite film och spelade en jädrans massa kortspel. satt där ett par timmar och efter dom hade stuckit så gick vi och la oss.


tack till annie & klara som jag hade en bra helg med massa skratt! :*


torsdag

annie kom till mig vid halv 5, käkade lite och sen stack vi till willys för att handla godis o lite till imorgon. :) senare ikväll har vi varit med ante o kollade på baksmällan o käkade popcorn o hade det trevligt! annie o jag gick senare en liten runda och nu ligger hon nästan här o sover i min säng så jag ska nog stänga ner datorn o sova nu. imorgon hoppas vi på en toppen dag!! pussss
kan ju även påminna om att de är ett halvår kvar till julafton också!


stephanie

hejpåer. vaknade runt 11 och sen käkade jag frukost med mamma & pappa. vid 12 tiden ska jag träffa stephi, vet inte vad vi ska hitta på men någon skojsigt blir det ju såklart! :D sen ska jag möta annie o sen drar vi upp till coop för att köpa allt som behövs till midsommar imorgon, sen sover hon även hos mig. :) men nu måste jag byta om, tjoooo!


And we fall back into the same patterns, same routine.

Tisdag: mamma hämtade mig i smedby vid halv 11 tiden, kom hem, duschade och fixade till mig och vid halv 2 tiden kom klara till mig. var på banken, var på willys och träffade almida, ottilia & emmsi, åkte tuffe, var på donken med annie o klara, var o gick lite i hanemåla och sedan vid halv 9 kom klaras mamma och hämtade oss så då åkte vi vidare till alsterbro. det var mysmys och väldigt roligt fick vi när vi var framme! klara o jag kollade även på en skräck film som skulle ha skrämt upp hela USA.. då fick vi båda samma tanke, ''eeeh..hur klena är dom där borta egentligen?'' haha, efter allt så somnade vi riktigt sent.

Onsdag: skulle dela säng med klara inatt och när jag vaknar så ligger inte människan där?! haha, dock låg hon på golvet och sov?.. haha, konstig brud :D kom hem hit till nybro vid 2 och har inte gjort mycket sen dess, ska ut och gå med cajsa när hon kommer hem från kalmar och sen blir det säkert annie ikväll. :) men nu ska jag dra, hejs! :)



när du träffat botten, kom ihåg mig då

tjena, just nu sitter jag och agnes i smedby. tror det blir grillat ikväll faktiskt så det ska bli riktigt gott! :) igår var vi ute och gick med hundarna så tänkte lägga upp ett gäng bilder här på bloggen. nu ska agnes och jag glo film, vet inte när jag skriver nästa gång. blir nog imorgon när jag kommer hem. Puss!







hej hopp.

Firade mamma igår med släkten och sedan åkte min kusin & jag hem till mormor & morfar och här är det bara för bra! här kommer lite bilder sedan gårdagen:








kalas


sommarlov

Grattis på födelsdagen mammi ♥
första dagen på sommarlov och de är så skönt. dock känns det inte som sommar eftersom att vädret bara vill ha grått överallt, de är illa. idag sov jag iallafall rätt länge till kvart i 12, SKÖNT. sen kom annie till mig vid kvart över 4 och var väl här i 2 timmar och sen gick hon. träffade cajsa och gick vår lilla runda som tog idag för oss 2 timmar. haha! almida har även varit här ikväll, hon kom och åt upp mina popcorn och sen stack hon, vilken kvinna.. nu ska jag nog iallafall glo på någon bra film och sedan sova! naaaaatti <3



Låtsas som om allt är över fast det är kanske bara är en trasig början.


skolavslutning;











oslagbara ♥









ni är grymma, rakt igenom!

tja på er

Kan inte fatta att det snart är sommarlov,
Kan inte fatta att friheten börjar på torsdag,
Kan inte fatta att jag kan få sova hur länge jag vill i 2 månader. -LYCKA.



Ikväll har jag iallafall haft 2 söta brudar på besök. Ser ut som vanligt när dom har gått hem. förfärligt. Gick ändå rätt bra för att vara vi, vi tappade bara ett glas på golvet så det gick i tusen bitar och tappade en bunke popcorn.
Och idag så har vi förresten kört spinning o ett medelpass på friskis. JÄVLAR VILKEN TRÄNINGSVÄRK JAG HAR! Kan knappt gå och vi som ska spela laser game imorgon.. det kommer ju inte sluta bra om jag säger så. Men det skiter jag i, för nu jävlar ska vi ha kul! :D  


kalmar

Har varit i kalmar hela dagen idag, jobbigt men ändå helt okej faktiskt! :) köpte även ett par hörlurar som faktiskt var rätt snygga ;) nu i eftermiddag har jag inte gjort någonting, har varit så himla trött pågrund av all styrka vi körde i slutet. shiet! nu ska jag nog faktiskt bara gå och vila eller göra något annat vettigt. vi hörs! =)


don't hate, say fuck you and smile.


nytt





Jävligt bra bok!

gårdagens outfit!

tackar cajsa, annie, ebba, johan, simon & adam för en jävligt bra gårdag! det var så fruktansvärt kul :D
innan de var jag i kosta med mamma & pappa och hittade lite finfina saker. great! :) bilderna kommer i ett annat inlägg så fort som möjligt. nu ska jag snart dra mig mot annie och bara ha en bra söndag. :)


at gustavsson

sitter hos cajan med håkansson och fixar tacos. vi är ett par oslagbara kockar! senare kommer lite folk och det lär bli en toppen kväll med bra människor :D nu ska jag hjälpa mina små vänner med allt som ska fixas. ha en underbaaaaaaaar lördag, pusssssssss.
P.s ebba & cajsa hälsar till er!


Friday, friday, gotta get down on friday

HEEEEEEEEEEEEJ. Skolan är slut och det är bara några få dagar kvar tills det är skolavslutning. Helt otroligt vad skönt det kommer bli! :D Nu ikväll kommer Jossan hit och käkar med oss & sedan kommer Vanessa och Stephi och glor lite film här, fredags mys. Tummen upp!

en samme & en ebbi


-

Lever vidare och låtsas som om allt är normalt.
Lever vidare och låtsas som om du inte finns i mina tankar.
Lever vidare och låtsas som om du aldrig funnits för mig.
Lever vidare och låtsas som om jag inte kommer sakna dig.
Lever vidare och vet att jag inte kan ljuga för mig själv längre.
Saknar för mycket, vet för lite.


snabbt inlägg.

skriver lite fort om vad som har hänt idag!:
Skolan gick finfint, bara chill på lektionerna så jag klagar inte. Och imorgon blir det inte någon idrott på morgonen, det satt fint! Dock har jag en liten so uppgift som jag ska fixa tills imorgon så får göra det innan jag släcker lampan. Btw så nu ikväll var jag i skolans matsal och kollat på läkare utan gränser. Tyckte verkligen det var bra gjort av dom. :) Men nehe, nu slänger jag på min sov lista på spotify och försöker fixa den jäkla so:n.
Ha en bra fredag med er! ♥


solidaritetetsdag, jobbigt ord!

städat,
kollat film-karlsson på taket, 
vatt ute och gått med stephanie o vanessa,
kollat fotboll med annie o cajan.

Det är vad jag har gjort idag. Skönt att inte vara i skolan! Nu har jag precis käkat lite och ska snart ner och blåsa håret och sen ska jag fan sova. Fatta känslan.. Obeskrivlig!

sötnos


Saknar för mycket och vet för lite.



Har knapp något att tala om längre i bloggen men jag ska försöja så gott det går. I eftermiddags var jag med Almida, gjorde inte för mycket. Tog lite kort som ni kanske får se någon gång i livet. På kvällen hade Annie, jag & Linda tänkt glo på lite fotboll men blev inget med det för att de regnade och nu sitter jag här och ska gå ner o sno en bulle som mamma har bakat idag. Och imorgon är det inte någon skola, det är ta mig fan lycka! Nehe vi hörs imorgon, godnatt gullisar. ♥


tyvärr är almida hos mig



mååååndag, kära vänner

Inatt blev det att jag sov hemma hos vanessa, kom hem runt 1 tiden. Efter det har jag solat, städat och bara slappat. Nu ikväll ska almis komma hit och så ska vi baaaaaada. 25 grader i poolen så de är rätt gutt! ;) Nehe nu ska jag stänga av datorn och städa klart det sista innan kvinnan kommer. Pussssssss


''En bästavän är någon som vet allt om dig, och fortfarande tycker om dig.''


Love.


you made me feel like a million bucks



Detta är vad jag har gjort idag, varit med dessa två idioter ;) solat, badat och bara tagit det lugnt ute. skön dag! nu ikväll hittar ni mig i hanemåla hos vanessa. det var allt jag hade och säga, PUSS!


tjej-kväll, 4/6

galen kväll, verkligen skit kul! tack tjejer :*








-

Jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången för du är knark.



Nu drar jag vidare på tjej-kväll i hanemåla. Fint!
Lägger in bilder ikväll eller imorgon, hoppas ni får en bra kväll! :)

fredag!

så otroligt rolig kväll! tackar alla inblandade :D
nu ska jag sova, godnatt med er!


min dag;

hade också sällskap av en liten annie!




vadå cool morbror.. :D


<3<3<3

Lars Winnerbäck – Elegi


vårshow 2011














tisdag - onsdag

Tisdag: skolan var bra, sov hos vanessa från tisdag natt till onsdag morgon med stephanie. på kvällen kom adam o simon till oss. skulle överraska simon eftersom han fyller år näsa vecka, dock vet jag inte hur glad han blev på en skala till 1 - 10 när han fick en meny på mc och en liten bakelse som jag la ner lite jobb på. HAHAH! men vadå... tanken som räknas ;)

Onsdag: skolan var bara bra! från halv 9 på morgonen till kvart över 10 på kvällen, jävlans asså! toppen dag faktiskt, ville inte att kvällen skulle ta slut eftersom det var så otroligt kul! dock gav jag min kära kamera till adam & johan som knappt aldrig hållt i en kamera ens. men några bra bilder blev det faktiskt. :) ska slänga upp ett par nu tror jag faktiskt!