Devote.

Ville få en ändring så jag byter till devote.
www.eebbadavidsson.devote.se
www.eebbadavidsson.devote.se
(blir inte förvånad om jag kommer tillbaka till blogg.se)

hahaha alltså jag får inte nog av dessa;


And I heard you're doing you, and you heard I'm doing better.

.
Måndag, igen. Dagen flöt på rätt bra om jag ska vara ärlig och jag fick äntligen veta att Handels programmet i Nybro ska finnas. Har gått och undrat i veckor om de kommer bli av eller inte, det kommer jag glädjas av väldigt länge!
På sista lektionen fick vi våra omdömen och det börjar gå rätt bra. Vilket gjorde att humöret blev ännu bättre! Nu ska jag snart dra vidare mot gymmet med Nicki, Simon och Annie. Hoppas ni har haft en bra måndag, puss.

Godnatt

Och alla bara pratar;
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatornasänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker är du också själv?
Var är du ikväll..

söndag

Jodå vickan är rätt söt ibland.
Idag har simme och jag varit ensamma hemma för mamma och pappa har varit i Gbg under helgen. Vi var och köpte oss varsin pizza och åt hemma. Gott! Nu ska jag ta och kolla på skilda världar i myskläderna och vid nio ska jag bänka mig framför tvn. Hörs!

svårt att inte kunna sakna detta















Skönt att jag slipper bli 25 igeeeen


back in nybro.

HEJ. Satt förut och försökte lista ut om det gick att byta blogg till devote och även få med alla inlägg. Men icke sa nicke. Dåligt som satan tycker jag!
Nu sitter jag och lyssnar på One Direction – Gotta Be You och ska alldeles strax käka choklad & dricka cola och kolla på skilda världar. Bra söndag ändå!
.

Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Hej säger annie och ebba


Random.


Under 1900-talet



Amanda och Annie sjunger ''Nu kan du få mig så lätt''

-
Mina kära vänner Annie och Amanda har spelat in en av Håkan Hellströms låtar. Lyssna och njut!

Vi bor på landet

Har varit hos mormor & morfar sen i måndags och ska vara här fram till lördag.
Antingen på torsdag eller på fredag kommer Annie hit. Mysigt jöööö! Slänger in lite bilder från dagarna när jag kommer hem. Puss!

Liam, dig ska jag gifta mig med. punkt.


Godingen själv!


-

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.




du är lite konstig du jullebulle

_________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________________

But without the dark, we'd never see the stars

Ikväll har stephi varit hos mig och kollat på melodifestivalen. Låtarna var inte alls bra ikväll, dåligt! Just nu sitter jag och lyssnar på avicii och kollar på we<3it. Imorgon kväll ska jag ner till sporthallen för att glo på almida när hon spelar fotboll. Vi hörs om några timmar, hehe. Godnatt!
´
Annie är sötast, poss.

Jag vill ha en ny blogg...


''Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

För dig ska jag göra det tusen gånger om.''


Freedom comes when you learn to let go.

-
Igår: Efter att annie och jag lämnade pizzerian hamnade vi hemma hos mig. Nicki hade även kommi hit! Käkade lite gott och kvällen bjöd på mycket i detta lilla hus. Annie och jag hade såååå roligt!!! Hahahaha, helt sjuk vad vi skrattade. Klä ut oss och ta fula kort, spilla ut vatten, skrattattacker, dansande, sjungande och simons roliga kompisar som var här och förfestade innan dom skulle vidare.
____________________________________________________________
Idag: Spenderat största delen i sängen med en film. Käkat chocklad och varit ganska glad över att de är lov! Senare idag ska jag träffa Stephanie och dra till mcd. Har inte mer planerat så vi får se vad som händer. Tjaarå!

Vi säger ord till varandra som vi vet att den andra inte kan hålla.

Kom hem för en timme sen, slängde mig i duschen och nu ska jag vidare till pizzerian med Annie. Åh vad gott! Fredagar är aldrig dåliga. ♥
-
Slänger upp två mongo bilder från förra veckan bara för att ;)

cajan gurrasson

Eftersom min mänskliga kåmpis går igenom en mörk och svår tid så ska uppfylla hennes önskning med att muntra upp henne.
-
Cajsa är en busig tjej på 15 somrar. Hon bor några meter ifrån mig och har en sjö framför sitt hus. Det bästa hon vet är att åka utomlands och att spela innebandy (behöver inte ens nämna att hon tycker om att hänga med mig). Jag har känt henne sen jag var mini och gick på en liten skola vid namn transtorp. Vi gick på samma avdelning, falken<3 hahah! Det bästa med lilla cajsa är att hon alltid är så snäll och glad, hon smittar av sig! Behöver inte ens nämna orden (söt/snygg/fin/sexbomb/vacker/heting) för det vet varende jäkel så fort man bara tittar på kvinnan.
-
DU är värdefull. Jag älskar dig!

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del, i en kärlekshistoria.

-
Tjenare mannen! Efter skolan kom almida hit, hon låg mest i min säng och glodde på Glee. Jag ska snart ta och städa lite på rummet och sen ska jag packa tränings väskan och dra till friskis med Annie. När jag kommer hem ska jag inta duschen och sen sova!
OCH IMORGON ÄR DET JU FÖRIHELVETE LOV <3

om du lämnade mig nu;


Håååkan

Meningarna han säger innan han börjar sjunga gör en tårögd.
Det spelas om och om igen.



lassssse♥

''När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då''

femtonde februari

-
Hej alla mina låtsas vänner som läser min blogg. Idag är det onsdag för er som undrar och det betyder kort dag i skolan och de är gutt. Följde Johan till stationen och sen till folkan för att träffa Simon! Var ett tag sen jag träffade grabben så de var så kuligt. Haha. Nu ska jag faktiskt hoppa vidare till familjen Wilhelmsson. Vi hörs senare!

The one that got away.


sKoLaN

Ska snart dra på mig vinter jackan och möta almida på gatan.
Igår var jag så himla trött och seg så mamma körde mig i säng redan vid 9. Men innan det var jag på gymmet med peterpan (almidas pappa) Han var så snäll och körde mig dit! :D Nu ska jag fixa det sista och sen ut i snön. Jippi. Hoppas någon blir avis..

alla hjärtans dag.


Vännen min.

Älskar dig.

Jag trodde att vi låg mellan himmel och jord men tillslut blev det bara fucking smulor på bordet.

Hallelåja!
Måndag idag ju. Idrotten var verkligen kul när vi skulle lära oss 3 olika danser. Hahaha, min klass alltså.. ska jag skratta eller gråta? ;) Från i eftermiddags tills nu har jag suttit och snackat med Samuel om ingenting. Och jag har därför inte gjort nååågonting, helt ok! Förresten, träffade Vickan bara sådär när jag gick hem med Almida och Johan. Jag blev sjukt glad när jag såg henne!! Hahah :D Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Dock senare mot kvällen för efter skolan ska Annie och jag gymma. Det går bra nu!

rock the world

Orkar inte sitta och förklara ord som är så komplicerade så jag själv inte ens förstår dem.
Jag orkar inte komplicera allt mer än vad det redan är, detta räcker.
För denna jord är komplicerad.
Jag släpper allt och är bara mig själv istället.
Man ska inte gräva ner sig i saker som man inte förstår. Man tror man vet allt och man tror man är så himla vuxen som har fått egna problem att ta itu med. Men nej, jag är inte vuxen och jag har fortfarande inga stora problem som inte kan vänta.
/Ebba.







Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nåt att göra tills dess.

-
En väldigt söt cajsa från 2010. Hon har varit hos mig i några timmar och hjälpt mig med matten. Snäll och söt är hon.
Ikväll har jag kollat på Ove sundberg och time out och sen ätit mammas bakverk. Idag har även mamma och jag klickat hem klänningen i förra inlägget och ett par vårskor. Så sommaren är välkommen! Nu ska jag sova och tagga för provet imorgon. Ännu en helg har gått, sen när brukade helgerna rusa förbi? Hm.

But hello there, beautiful.


Vi som bor i Nybro.

-
Tjenixen! Igår kväll kom Jossan förbi och käkade tacos hos oss och efter det körde mamma mig till Hanemåla där jag var och såg melodifestivalen med Stephi och Vani. Kom hem runt 10 tiden och sen umgicks jag med Almida och Emma fram till natten. Blev en väldigt bra dag!
-
Vaknade vid 10 tiden och hoppade in i duschen. Idag ska jag ta tag i matteboken eftersom vi har prov imorgon men detta ska en väldigt snäll vän hjälpa mig med, lilla cajan! Men först ska jag äta lite frukost, skriver senare!

klänning från HM

-
Du ska hänga i min garderob, det lovar jag dig!

Bambi på hal is!


Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen.

Sitter på rummet och dunkar Håkan. Ska snart äta frukost och fixa till mig lite för senare ska jag och jossan åka skridsko. Istället för 'Bambi på hal is' kommer det sluta med 'Ebba på hal is'..
-
Ikväll blir det att umgås med vani och stefan. Sista helgen för Vanessa innan hon åker till Bosnien och det är ju lite synd.. Vad ska hon där och göra nära hon kan vara här.. Hehe. Men vi hörs senare, pussar och ps. HEHE

Nytt.


Tja, du underbara fredag.

Försökte ge mig på att blogga från Samuels ajfåjn men det gick ju åt pipan.
Idag rullade dagen på fort och efter skolan for jag iväg till Kalmar med jossi. Fick med mig en hel del hem och det är jag mucho glad över. Visar imorgon när jag inte känner mig som en zombie. Vi kom ju hem runt kvart över 7 och åt middagen som vi hade köpt, fick den klar klockan 9 ungefär. Haha, stackars mina familjemedlemmar som har fått vänta i över 4 timmar.. Hehe. Nu ska jag sova och imorgon hörde jag ett ryckte om att de kanske blir skridskoåkning. Vem vet! Nu ska jag sova i 100 år, tjarå ♥

texten är så fin.

''Allt annat är ren lögn. Våga bli älskad och våga släpp taget önskar jag att någon hade sagt till mig när jag snurrade runt i kärlekssorg och i tron om att han skulle ändra sig och se vad han missade. Även om han gjorde det eller inte så spelar det ingen roll. När man kysser någon på balkongen eller i solnedgången så ska den kyssa tillbaka. Kärlek är när man tycker om tillsammans och inte ensam. ''




when the drugs don't work no more, you get high on life.

Hej hopp! Vad händer jao? Själv sitter jag och är lite deppig över att jag inte följde med min bror när han skulle till friskis. Men jag får väl ta tag i det nästa vecka!
-
Annars så sitter jag och längtar mig bort till sommaren då jag ska se Lars Winnerbäck!!! Sitter även och tänker på hur Håkans konsert var sjukligt fin. Skulle vilja göra om det igen faktiskt.
-
Idag har vi haft nationella och sen åkte vanessa, stephi och jag skridsko! Trodde det skulle vara skit tråkigt men det var rätt kul faktiskt, är så stolt att jag kunde åka fram där på isen ;) haha, förstår inte hur hockeyspelare kan åka så fort som dom gör! Det är helt omöjligt för mig :o
Nu ska jag hoppa in i duschen och imorgon efter skolan väntas en tur till kalmar med min kusin! :) Fint.
-

ha det bra, vi hörs, vi ses (i dina drömmar)


-

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt.
Och du berätta att du saknar mig i natt, det gör jag med.
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.





almida bor i bongalo och jag bor i bungalow.

Ska in till lilla almis för fika (fika för almida är en celmentin, ganska tattigt) och sen ska jag trötta ut henne tills hon ska på fotbolls träning för då har hon en anledning till att jag måste dra för hon är för fin för att säga rakt ut att jag ska hem. Mmm bra. Hejdå!




Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nått som tar mig någonstans.

-
Åkte till gymmet med Annie och hoppade senare in i duschen. Ikväll har jag kollat på Top model sverige med mamma. Funderar på att sova för huvudvärken börjar ta över. Hade både igår och idag, bläääää.. inte ok. Nu ska jag fixa inför morgon. Hoppas ni hade en lika bra dag som jag hade, pussar.

Tisdag

-
Det borde finnas fler dagar som denna, go dag med min lilla klass. Kollade film nu i slutet på svenska lektionen 'night and days' och sen cyklade jag hem med Cajan & Anniiiiie. Har nu ätit lite och ska snart packa väskan för att senare dra bort till gymmet. Skriver mer senare, tja!

''ge dom ett finger och värm min hand.''

-
Taaaami & jag!
___________________________________________________________________

Fick ett ryck och jag ringde till annie för att tvinga ut henne i kylan med mig. Och kallt var det kan jag tala om! Nu ska jag försöka ge mig på vad noveller, krönika m.m är för någonting. Hoppas ni får en bra dag imorgon, för det ska jag ha trots att nationella är igång. :) Pussssss, hejdååå ♥

När dina löften klingar falskt

Måndagar är ingenting för mig, inte alls. Imorgon ska vi köra nationella i svenska direkt på morgonen och det har jag inte heller någon lust med. Peppar lite till onsdag istället då jag kanske skulle träffa Vickan. Och sen på torsdag blir det nationella igen och senare på dagen ska vi ha någon jäkla vinter dag med hela skolan.. wtf. Sen är det äntligen fredag och då ska jag till kalmar med Jossan för det inte blev av förra veckan. Så ser veckan ut just nu iallafall. Hoppas ni hade en lite bättre måndag ;) Puss.

såhär känner jag på måndagar.


-

Don't give someone all of your time if they're only gonna give you half of theirs.



du är bara en av alla människor jag drömt om.

-
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
hur e leget. jorå!
Idag på morgonen gjorde jag klart plugget och nu ligger jag i sängen och degar. Fruktansvärt skönt om jag får säga det själv. Ska nog ta och kolla lite på One tree hill nu och sen ikväll blir det bio med Annie. Vi ska se 'en gång i phuket' Men nehenehe, har inte så mycket att tala om så detta inlägg var ganska onödigt. HEJDÅ


Kalas för mormor ♥


igår;


hahaha


Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.


i skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå.

Sitter och försöker skrapa ihop mitt musik arbete till något bra som jag sedan ska bli nöjd med medans högtalarna spelar Veronica Maggio. Imorgon blir en chill dag vilket är väldigt skönt. Ska på någon teater i folkan i 1 och 1 halvtimme. Skippar so:n, så himla skönt!!! Men nehe ni, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det ju äntligen fredag, som vi alla längtat. Länge leve fredagar.




Dagens;


Håltimma it is.

Hahahahaha

Ibland.

Ibland undrar jag varför jag lägger ner så mycket energi på dig.
Ibland undrar jag om du är värd all min tid.
Ibland undrar jag varför jag bryr mig om dig.
Ibland undrar jag varför du knappt bryr dig.
Ibland undrar jag hur du kan låtsas som ingenting.
Ibland undrar jag hur vi kunde hitta till varandra och tycka lika om varandra.

att från samma säng, lyssna till samma regn.

Januari/februari är tråkiga månader. Det händer ingenting förutom det gamla vanliga!
Idag har varit den goaste dagen på veckan vilket som var tummen upp för. Dagen flöt på bra och jag har spenderat min eftermiddag/kväll med Kallenberg. Mormor var här förut och snackade lite om planerna hon hade för hennes stora kalas i sommar, längtar verkligen! :) Imorgon är en lång dag och efter det tänkte jag fixa mitt musik arbete och sedan gymma med Annie. Men nu ska jag strax sova, ha en bra dag imorgon! Puss ♥
-

Finis.

Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans. /Håkan