Back in sweden!

HELLO. i'm back!
Helt oförglömligt! Här kommer endel bilder från dagarna men tog dock inte med mig min riktiga kamera så fick bli en liten skit kamera. Hahah, butbut what to do, what to do som klara säger.
-






För allt som var på riktigt känns på låtsas nu

Hej! svenskan i slutet bodde hetat ''skratt lektionen'' hahah! Efter skolan stack almida och jag till stan där vi (jag) virrade runt. förstår inte varför hon blir arg när jag velar fram och tillbaka bara för att jag inte kan bestämma mig. Det var faktiskt stora val som stod på spel! Liten mer eller stor mer? haha, vilket bekymmer! Men nu är allt fixat, ska bara packa väskan och sen är jag redo för polen imorgon :D Innan jag somnar så ska jag kolla idol med almida o peter, gå en liten runda och duscha. Men om jag hinner är ju det en annan femma ;) Men nehe, nu ska jag kila. Puss!
-

Tomorrow never dies

-
halloj! inte jätte mycket att tala om men kände för ett blogg inlägg och då kör vi på det!
blev ett antal skratt i folkan och lite pluggande när jag kom hem. ska strax ta o sova nu så jag orkar morgondagen, efter skolan ska almida och jag till stan för att köpa grejer till polen som är på onsdag :) men nu har jag inget mer att tala om. Återkommer tomorrow! :D natti.

-

Vi fick två händer att hålla.
Två ben att gå.
Två ögon att se.
Två öron att lyssna.
Men varför bara ett hjärta?
Eftersom det andra gavs till någon annan.
För oss att finna.


Lars winnerbäck - Faller

 

Stockholm 02, maj med vackert väder
Jag märker inte längre vad som görs
Jag stör mig på ett ljud som inte hörs
Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
Runt omkring
-
Ingenting
Jag säljer inget längre, stängt butiken
Jag gör mig inte arg på nån reklam
Tavlan är en fläck med färggrann ram
Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa
Det är dags att dra
-
För vi faller, faller, faller
-
Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig
-
När sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går
Månad,
Jag faller, faller, faller
Vi faller, faller, faller
-
Stockholm 02, maj och skymning faller
Jag hoppas på ett kort som inte lagts
Jag litar till ett ord som inte sagts
Min lust är fri, men min frihet är bakom galler
Res med mig
Till ett annat land
För vi faller, faller, faller

.

 


Mot folkan!

Och där var jag halvklar med mitt skrivande i SO. Låååt det gå lite bra iallfall, snälla?
men återgå till skolan och resten av kvällen! Sprang dom där jäkla 3 km iallafall, stack till stan efter skolan och köpte biljetter tills ikväll. Modevisning + stand up, hoppas de blir kul :) Stack hem sen och lika snabbt jag kom dit så fick jag sticka tillbaka till folkan för att möta Simon. trevligt var det! :D Men nu måste jag rusa för nu är tanja o vani här!!! PUSSAR :D
-

söndag

Idag har jag pluggat, träffat almida en liten stund, kollat 'Jag saknar dig', snackat lite med josangosan som kom hit, pluggat lite till och sen ikväll har annie varit här. Helt okej söndag! angående filmen så har jag haft höga förväntningar och den är faktiskt bra. och eftersom jag är så känslig mot såna här filmer så grät jag mig igenom den. Haha.. Men nu har jag duschat och sen ska jag hålla mina tummar att jag inte behöver springa 3 km imorgon på gympan, hehe lat ebba..
-

’’Han har hittat en ny att ge ut sin kärlek till medans jag lever vidare med frågan vad jag gjorde för fel’’

Tjena! ser ni hur jag har gjort om bloggen? om inte, tryck på 'F5'. Inget märkvärdigt, bara lite nytt. Få nog be någon att fixa den riktigt snygg till mig. men det få bli en annan dag! nu ska jag plugga på musik provet och so provet och sen ska jag titta på ''Jag saknar dig''. Skriver senare, pussssss! ♥
-
Igår innan stefaniiiia kom!

Lady Antebellum


Cypern 2011


du var som en borr i mina snesteg

Tjo! orkade inte lägga in bilderna igår när jag kom hem så ska göra de idag istället. Men först ska jag plugga till tre prov som jag har nästa vecka, underbart<3<3<3 eller? Förstår faktiskt inte grejen med att ha prov i musik. Men vi hörs senare, nu är det hard work som gäller! Tjenixen så länge dådå da..
-
gillar dig, vickebire :*

-

When a girl keeps going back to a guy who treats her bad, it's not because she's dumb, it's because she's not ready to give up hope, Hope that maybe someday he'll change.
-

-

Knasigt inlägg som inte går att ta bort..

hemmmmmaaa!!!!!

Jojemän, jag är levande.
Drar bort till han e måla och kollar idol med Vanessa, får se om Stephanie svänger förbi. Vilket jag tror! :D Slänger in massor av bilder senare ikväll eller imorgon. :) Pussar!
-

One last ride



Chacha allihopa!


Okej, skoja bara. Det där lät jävligt fult. Jag vet :( Förlåt för det! 
Sämst update från mig nu när Ebba är borta, jag vet... Men hon kommer snart hem och då får ni tillbaks henne igen! Och dessutom har jag varit väldigt upptagen faktiskt.
Har sprungit skoljoggen på 11km och kom in på ungefär 1½ timme. Hahaha, aa... Inte lätt att vara värdelös ;) Sen följde Oliver med mig hem så uppdaterade varken Ebbas eller min blogg. Njuter av varje sekund då jag är med honom♥
Hur som helst, fredag imorgon... Asgutt! Tror det blir att gosa med Oliver hela dagen och sen kolla på Idol tillsammans med honom. (om jag nu lyckas med att få honom sittandes framför TV medan Idol pågår). Haha, önska mig lycka till ;) Ska iallafall plugga lite snart men känner att jag verkligen inte pallar det men måste man så måste man. Kanske hör av mig ikväll om jag kan/hinner blogga! :) Puss!!!

turn me on


(bjuder på ecopics nu medans ebba är borta).

min helg:
fredag = var hos oliver som jag berättade i förra inlägget. så har inte så mycket mer att säga om fredagen :)
lördag = klev upp ganska tidigt för att packa och städa innan jag begav mig till nybro för att hämta upp vanda och sen därefter spela match mot rm/ssg och resultatet blev 4-0 till oss. helt galna var vi! går inte att beskriva hur glada vi blev. jag blev iallafall sjukt glad. och nu är andra platsen vår i serien, life is good!!!! 
följde med vanda och sov hemma hos henne och var vaken till ungefär 3 på natten tills jag plötsligt råkade somna... wooops...
söndag = vaknade hos vanda, och vid 11-tiden cyklade vi till madesjövallen för att vara med i en trekamp. jag var king, lovar ;) hahaha! nej okej, det kan jag inte påstå men det var inte så överdrivet tråkigt heller som jag hade trott. det dög, hade ju vanda där så det var ganska roligt ändå. efter trekampen åkte hälften i vårat lag och kollade på när nybro if spelade mot emmaboda och om jag ska vara helt ärlig så hejade jag på emmaboda ;) haha don't ask me why.
efter det åkte jag hem och sen kom oliver hit. (lyyycka) hm, efter det tog jag en dusch och nu sitter jag här... dunkar musik och smsar med världens bästa vanda. gotta go, see you :)

Ottilia is here!


Hejhopp!

Nu när Ebba är i Cypern har jag fått äran att blogga och jag är inte så speciell rolig av mig så jag får se vart den här gästbloggningen leder... Idag har jag iallafall varit med mina fina vänner och min fina pojkvän. Mys var det :) Hur har er fredag varit? Och förresten så kan jag inte lova er att jag kan blogga så mycket här på Ebbas blogg med tanke på att jag ska iväg i helgen och nästa vecka är det ganska fullt upp. Men jag ska försöka att hinna med både Ebbas blogg och min blogg. På tal om min blogg så kan ni väl ge den ett klick? [KLICKA]
Har ingenting mer att berätta nu men hoppas att ni har haft en fin fredag för det har jag haft och ha en bra helg! ;)

För vi lever alla med känslan att falla

Skolan idag var ju helt okej, hade håltimma där vi pluggade och hade oss. Gick hem med cajsa och sen var Almida här i några timmar. Hahah, stackarn var helt slut sen hon hade sovit i vindskydd. HAHA! Fixade även klart väskan så nu är allt med hoppas jag! :D Pratade precis med simon också, herregud vad jag skrattade åt honom.. Han är ju helt sjuk den grabben :D Men rolig! Men nu till något annat, Ottilia gardhem ska blogga lite åt mig medans jag är borta så lite update kommer ni nog att få, bra va? Mucho bra! Men nu ska jag sova, hörs om en vecka finisar :D:D
-
Bild sen 2006 - kreta

happy!

såååååååhääääääääääääääär glad! :D:D:D:D
- Och så cypern på detta, HUR BRA?!
.


-


-
keep your head up and keep the faith and try and pray for better days.

I need another story

Kort dag, slutade vid tjugo över två! Stack till willys med Annie för att köpa chocklad♥ sen när blev chocklad så överdrivet gott??? Fast de har nog alltid varit det. ;) Var även och handlade med mamma, var ute med Milton vid fem tiden, kom hem, kollade på hotellet på cypern med mamma & mormor, pluggade och nu är jag precis klar med resväskan! Wiiiiiiho :D Taggar nu för en dusch och sedan Idol. Pussssssar
-
♥ ♥

-

När man inser att man hade satsat så mycket. Och så var han inte ens värd det.
-Vad är det för grej?


skoldagen i bilder


Danza kuduro

Skolan idag var okej, tog skolfoto idag och de är lika roligt varje gång, eller? Fick sluta en kvart tidigare, gick hem och pluggade lite. Eller nae, pluggade knappt något alls.. Gick till folkan och träffade Simon, snackade o skrattade mest, haha! Gick ut med almida och milton en sväng och sen gick jag hem o pluggade! Nu sitter jag vid datorn och idol har redan börjat så hejsvejs, pussaaarr.
-

Jag var bara inte gjord för dessa dar;

 

-
-Gått med milton
-Vatt hos almida & peter och kollat idol och ätit bakelse (några antal skrattanfall också, haha)
-Packat till cypern, najs! 
-NU, sova

Uppsnärjd i det blå - Håkan Hellström


''En dag kommer jag och du verkligen bli gamla, men jag älskar dig nu''

Hemma!
På med hörlurana och vandra en runda med milton. :) Sen när jag kommer hem ska jag plugga och PACKA TILL CYPERN!!!! Åker om 4 dagar och jag är mycket mer än bara lycklig :D:D:D Hör av mig senare ikväll, pusspusspuss!
-
Gosis :)

Home

Ikväll har Almida, Annie och jag var på minnerkonsert på madesjöskolan. Det var bra och bra sångare också för den delen! :) Gutt att vi fick kakorna för 1 krona också!! Haha! Egentligen borde jag sovit för längelänge sen, men jag har ingen lust och sova och är inte ens lite trött.. Och btw, jag har ju blivit knasig i huvudet och gått o blivit medlem i elevrådet så de ska tydligen tas skolfoto imorgon. KUL ATT LÄRARNA SÄGER NÅGOT UTAN MAN FÅR REDA PÅ DE PÅ FACEBOOK. Men nehe, nu ska jag ta och sova iallafall. Godnatt! :)
-
-
Take my hand, and just don't let go, for as long as I've got you, I'll be allright.
Cause all i need. Is you.

kallenberg

Jag får huvudvärk av almida Punkt

Tjej middag hos stephanie!


Vi går hem, du kan väl ruttna på en stol i mitt kök

Happy!
-

alla mina låtar handlar om dig

Pluggat i 2 år nu. nae, okej inte två år. MEN i två timmar, två timmar av denna morgon och jag är fortfarande inte klar. Känns inte så bra.. Men nu ska jag fixa kläder för ikväll och sedan äta lite. Blir ju tjejkväll hos stefania idag, myyyyys! :D Hoppas ni får en bra lördag, för det kommer jag verkligen ha! :*
-

-

The best feeling comes when you realize that you're perfectly happy without the person you thought you needed the most.
-

ae, ae, ae...

Plugga? Jo det gjorde jag faktiskt. Gjorde svenskan av 211 andra läxor. Så en bit kom jag ju iallafall! Nu ska jag sova och sedan upp tidigt imorgon för att duscha, vidare till skolan och sen träffa Simåååån! Det blir finfint! Men nu ska jag sova. I min. Underbara. Fantastiska. Goa. Säng! GÖTT :D
-
Du är bra! :)

torsdag, FREDAG!!!

Knasig dag, efter skolan var jag på banken och sen lindex med ebba, lindis, annie & cajsa. äntligen har jag tillbaka mina kort som jag är så dum att jag slarvar bort. jisses! egentligen har jag inte tid till att sitta här och skriva om dagen, måste plugga men problemet är att jag har så mycket så jag vet inte vart jag ska börja? duktigt. men jag får väl ta mig i kragen och plugga lite nu. Puss :)
.
Hahah, gillar bilden ;)

klaaara

I finally stop laughing. look back over at you and start all over again
-

hoppas du inte får några solglasögon julia


onsdag 7/9

''Sista gången för allt.
Du är inte min. 
Och jag är inte någons.''
_______________________________________________________
Hej på er! inte skrivit på ett tag men det är för att jag inte har orkat och haft tid till att blogga. Men nu, nu jäklar :D Klara kom ju till mig igår och sov här. Vi gick till coop och köpte gräddfil till vår kära dipp och sen till donken och sen hem igen! Och skrattat de har vi, det är nog bara förnamnet ;) slocknade vid 12 tiden och sen upp vid halv 7 igen, de e gutt.. och när man vaknar öser det ju självklart ner massa regn. Och jag skulle ut med milton lille, tyckte så synd om honom när jag tvingade ut honom :( Men det klarnade iallafall upp och idag var ju skoljoggen, Vanessa, jag och stephanie skulle ju ha uppvärmningen för hela skolan. Fatta hur nervös jag var när alla stod där i badhus parken. Jäklar, men kul var det! Små sprang med Linda på rundan och sen stack jag hem med Cajan o Anniee. Förresten så var Annie här en stund, men inte så länge :) Mormor kom även, hehe hon är söt :D Men nu ska jag kolla på true talent, puss!
.
K: -Simon, hjälp mig med min tyska
S: Jag hade spanska.. 
K: Men vafan

-

we<3it.
-
Måste få ett slut på det jag har hållt fast i så länge. -Dig
Hur svårt kan de vara? Kom igen nu ebba

Idol 2011

Precis kollat klart på idol och ska snart tvätta av sminket och sedan sova! gööööött.
efter skolan måste vanessa, jag & stephanie träna på våran uppvärmning så att den sitter & sen kommer klara till mig vid halv 6 - halv 7 och sover här. mysigt! Btw, ser ni min nya design? tror inte jag ska ha det så här, men den duger ett tag :) hehe, men nu ska jag gå. Pusssar ♥
-

måndag + huvudvärk

en tredejdel av den jag var går hem,

för en är krossad,
och en är din.
-
Sitter för mig själv och är lite glad över att Annie pluggar men inte jag! Hahah, nä fy vad ond jag är. Eller? Skolan gick rätt snabbt, är lite stolt över mig själv på idrotten idag och det känns skönt. Nu ska jag kolla på film eller kanske fixa min blogg? Vid 8 blir det idol tittande :) Vi hörs sen, puss! :)


saknar

Jossan

Grattis på födelsedagen cooling ;)

grym tjej


helgen

Fredag: Först skolan, idrott sista lektionen och sedan vidare till skolan igen för att hämta Klara. Stack till stan för att köpa min present till min kusin och sen gick vi hem. När vi kom hem till mig kollade vi på Ps. i love you och sedan blev klockan halv 6 och vi gick till stan igen för att Klaras buss skulle gå. Hade även bestämt med Vickan att vi skulle ses och det gjorde vi! Jag har inte träffat henne på hur länge som helst?! Så det var as kul :D Gick till donken och fulade oss. Gick vidare till stan och fulade oss ännu mer där. Hahahha, vi är fula. AAAA de är vi.
-

.

Lördag: Igår var det kalas på öland, pappa och jag åkte dit med Henke och Agnes för mamma och Simon skulle icke med! Innan vi åkte så svängde vi förbi modehuset och nu har jag en go höstjacka som jag är kär i. När vi kom fram fick vi mycket god mat och go-fika! Lärde även hela släkten vad LOL och ROFLMAO betyder. Hahah ajaja säger jag bara.. ;) Badade i havet med Julia också, lite galet såhär i september men det var faktiskt inte alls lika kallt som jag trodde det skulle vara. Här kommer iallafall bilder från igår! :D
-













hahahahahahahah! mucho söto!


lars winnerbäck, kungen! :)

''Men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän.
Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen, aldrig älska dig igen''
-

''Det är okej att känna''


regn!