drar till hanemåla

tjenare, vaknade vid kvart i 12. började även städa lite på mitt rum också :). men nu ska jag tvinga i mig lite frukost innan jag drar till vanessa och sedan fixa till mig lite. vet inte alls hur länge jag stannar där borta, men det märker ni! men nu måste jag kila, vi hörs!




natti/godmorgon

aja ni får kalla det vad ni vill, jag vet inte om klockan är 10 i 2 eller 10 i 3? frågade till och med bror min men han visste tyvärr inte heller ^ haha. denna kväll som denna har jag varit hos almida, satans vad kul vi har haft. dog inte lite av garv eller så (a). kom hem halv 10 och då så kollade jag på '' män som hatar kvinnor '' på tv:n satan vad bra den är eller? :o ruskigt bra! men nu ska jag nog ta och sova. FAAAAAAAAN så skönt, jag ♥ min säng! hahah. nee nu måste jag stänga av. vi hörs om några timmar igen. puss


mobil bild, yeeeeeeeeesbox!

hundvakt

ska snart in till grannen för att ta ut deras hund, almida va på fotbolls cup tror jag det va. så det är därför :) sen efter jag har varit ute med den ett litet tag så ska jag till annie, blir nog bara 2 timmar eller något sånt där för hon skulle iväg på kalas. kanske kollar på en film eller något lite senare :). såg en igår och det var '' luftslottet som sprängdes '' as bra film! verkligen värd att se. fast då måste ni se dom 2 andra filmerna innan =) nu håller mamma på att tjata ihjäl sig där nere om att jag måste ut med hunden, aja vi hörs.


soligt värre

väldigt bra dag idag! :) solen skiner och allt är som det ska. värsta sommar känslan fick jag. hihi. idag kom almida till sin pappa så min dag har jag bara varit med henne, och annie kom även lite senare :) nu tittar jag iallafall på tv, kollade lite så ska det låta och nu let's dance :). här får ni en bild på almida och mig från idag, hhaha. puss



jag ♥ dig


du gör min dag! HAHAH

HAHAHHAHAHAHHAH , jag dog!

vi skulle gå hem till V och ser några som vi inte ville möta och så säger jag såhär:

Ebba: vi går på asfalten ist sen, okej?

Stephi: aa det gör vi..

Ebba: nej btw! dom går där, fan!

Stephi: VAA? veeem då!!?

Ebba: DIN MAMMA !

Stephi: NAEE!? (vänder sig om) VART DÅÅÅ!!???

JAG ÄLSKAR ER


orkar inte lägg upp fler bilder, det är typ tusen bilder till.. hehe. hade iaf riktigt kul! och jag VANN!!! jag är awesome :D! hahha, nej men nästan iaf ;). är riktigt trött nu, funderar på att sova. men min kropp orkar inte ta sig till sängen.. lite illa om jag säger så.

busiga bilder

min mage är allt för konstig, inte ätit något på hela dagen. men nu när klockan är halv 3 så börjar den bli lite små hungrig? menmen, får väl springa ner i köket och kolla om det finns något gott att äta :) klockan kvart i 4 ska jag möta S för att dra till V. och sen vid fem kommer Lidija och Tamara till V också. kommer bli trevligt! :) hehe, nä nu låter jag som en kärring (a) aja bjuder på 2 bilder iaf, utan mascara!!



min dag

..kommer att spenderas i stora hanemåla!
men först ska jag nog försöka duscha och sedan fixa till mig, sen ska jag försöka få tag i S och sen går vi till
V kommer bli svin kul känner jag på mig! (a) hheh, ikväll ska vi iallafall bowla med lidija, tamara och kanske marina :). hoppas ni ha en bra dag för det ska jag ha!




<33


lycklig!



du får mig att le


dagens låt och min frida

Dagens låt:

Taylor Swift – Breathe - Featuring Colbie Caillat







( förstora bild, klicka på den! )
kom hem nu!
du har varit borta förlänge.. jag saknar dig så frida :( flytta tillbaka, jag ber



gårdagens outfit






kofta - gina
lackleggings - hm 
linne - vet inte (:  


hemma & dagens låt

kom hem för en stund sen, och nu är annie med här :) tänker inte skriva så mycket mer men här får ni dagens låt iallafall. puss så länge

dagens låt:
Taylor Swift – Forever & Always - Piano Version


just a simple..

'' i love you ''

hinner inte skriva så himla mycket nu men det blir väl alltid något :) ska till hanemåla idag och fira farmor, vet inte alls hur länge vi stannar där men det märker ni ;) hihi. sen ikväll/natt så ska annie o jag lana! hahah, tror det eller ej. men det ska vi faktsikt! nu tror ni säkert '' omg? lana? dom? wtf!? '' men jag glömde och säga att vi inte ska spela wow eller cs, eller något liknande, jag har faktiskt hittat ett sjukt roligt spel som man blir helt beroende av! så det ska vi sitta med, hahha.. fast annie och jag kommer inte klara de, annie somnar vid 1 jag 3? hehe. vi hörs senare, puss =D





bjuder på en gammal bild sen förra året. :)


låtar som är riktigt bra!

Takida – Reason To Cry

Takida – Broken

Kevin Rudolf – Let It Rock

Nickelback – Too Bad

The Veronicas – Speechless

Johnossi – What's the Point

Lazee feat. Neverstore – Hold On



mitt nya motto

'' äsch vah fan, man lever bara en gång! ''

du är underbar, jag älskar dig



jag kan inte förklara med ord hur mycket du betyder för mig annie, gud vad bra du är


ny header snart..

glömde säga att jag tror att det kommer komma upp en ny header snart!
alltid kul med nytt, eller vill ni ha kvar den gammla? :)

hooola

jag har inte bloggat sen i lördags, och jag har tyckt att det har varit så j*vla SKÖNT! men mitt liv rullar på, allt är nästan som vanligt, bara det att jag är lite lyckligare! hihi :) klart att jag har varit lycklig förut, men nu är det något speciellt.. haha. vem vet? ni kanske kommer få reda på det eller också så kommer ni inte få veta mer än detta. haha :D ne det där lät bara cp! hah, men jag kom på nu i veckan att jag inte ha kört dagens låt på 2 veckor eller något sånt. så här får ni den, - svin bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=zuYN0q_BArg&feature=related


:'(

3 ord, * fy för sverige *
SAAAAAAALEM AL FAKIR <333333333333333333333333333333333333


melodifestivalen

vem vinner?
enligt mig så hoppas jag på att antingen Darin, Salem eller Eric vinner :) hoppas verkligen INTE att timotej eller vad fan dom heter vinner ikväll asså! fan vad dåliga dom är eller? aja får väl se hur det går :) idag va jag med Annie och vi hittade på lite skit (a) va ute och sen donken och kollade film. imon ska jag nog plugga lite, har prov i svenska på måndag.. hoppas verkligen att det går bra! orkar inte skriva mer, puss :)



outfit och dagens låt




kofta - bik bok
leggings - VILA
linne - veromoda


& dagens låt:
Timbaland – If We Ever Meet Again - International Radio Edit LOVE :D

ut med annie

kom hem från skolan för någon timme sen, sen när jag kom hem har jag skrivit på spanska inlämningen. sen vid 5 ska jag ut med milton. men just nu ska jag möta annie och gå en runda. ha det bäst, CIAO!



om bara du kunde se hur jag faller..lalala


slänger in en gammal bild på mig och anton. ni vet den tiden då ingen snö fanns :)? hähä

skolan va helt okej, som tur var gick det fort. efter skolan gick jag ut med milton, sedan var annie och jag ute och gick en lång runda. härligt! vi funderar faktiskt på att göra det vara dag/kväll :) och jag tror vi kommer att lyckas, känns så. haha. ikväll har jag tagit det lugnt, ätit och duschat bara. sen har jag faktiskt ingen ''favvo'' låt idag, tyvärr.. men hoppas ni klarar er? :D hiih. vi hörs bitches!

jävla huvudvärk

dumma värk, släpp nu. jag vill ut!  
damn

dagenslåt:
Lars Winnerbäck – Kom änglar


dagens låt

Black Eyed Peas – Meet Me Halfway

bilder sen igår


endel bilder är tagna hos stephi; www.nawstephi.blogg.se

ute



guuud vad gullig min bebis är! love him.
tar en sväng ut i det fina vädret med han och min annie :) vi hörs!


håkanhellström i mitt <3

jag har hört att du träffat nån
jag har hört att han är allt jag inte var
och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
och jag hör att han är den rätte
ja dom säger att du verkligen menar det
och jag hatar att jag älskar dig
och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


friday



jag älskar dig med ord som inte räcker till.


looooove

Anna Bergendahl – This Is My Life
jag älskar låten!

dagens outfit



talar ut

Med denna blogg har jag på sistone försökt bli rätt känd. eller ja, känd och känd vet jag inte men liksom typ fått runt 20 - 70 kommentarer på ett inlägg. och det är riktigt jobbigt att få det så många kan jag säga er, det ligger mycket tid bakom det. för mycket jobb till och med! så nu ska jag nog inte hålla på och kommentera hos andra så mycket, händer kanske då och då istället. så jag bloggar nog bara för nybrobor nu! hihi, men följ gärna med ändån :) puss


yeah know we talking

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag!

livet är perfekt, allt är så underbart! Livet leker.


dagens låt

Jason Derulo – In My Head
my drug




färga? kanske inte?



tycker ni jag borde färga tillbaka till den gamla färgen?
eller ska jag fortsätta har denna färg som jag har nu?
mycket svårt val, och jag vettifan hur jag ska göra! HJÄLP